хора писна ми значи до преди 5 дена бях на млечната диета свалих 4 кг. корема значително ми спадна,правих и коремни преси и може да се каже че изчезна.До тук добре, но сега идва гадното днес реших да хапна марко по така щото бях много гладна ядох това:
закуска:1 филия с малко сирене
обяд:половин кренвирш и вътре сирене
вечеря:пиле
и като се погледнах в огледалото /в профил/ корема пак ми се беше издул като в 6 месец
Моля Ви кажете ми какво да правя,че сега идва лято и като съм с потник и грозно да ми стърчи корема плсс помощ
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Всеки като се наяде му се подува корема.Спокойно
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
След тези диети е така всичко се връща,нямаше ли някакво захранване след това???
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
не, а няма ли начин по който да го стегна и да не мърда
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Фитнес,обръч,скачане на въже,бягане на мен тези неща ми помагат
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Продължавай с коремните преси,върти обръч,скачай на въже ... и малко от малко ще го стегнеш.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Трябва да се изходиш.Или яж активия, но при големи количества може да те разстрои.![]()
Коригирай се менюто... Закуската и обяда не ти дават много енергия за тялото, а за вечеря избягвай да ядеш меса и други тежки храни. Внимавай и с количествата храна - стомаха на човек е голям колкото човешка длан. За добро храносмилане е желателно да бъде пълен до 2/3... Не забравяй и да консумираш достатъчно количество вода - поне 2л.![]()
От коремните преси няма да и спадне корема.От тях се стяга.Първоначално написано от taffy
Трябва ти натоварване.Бягай най-добре.
Не пий газирано, от тези напитки много се подува корема.
И не гладувай като за световно, а си направи разделно хранене.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ами и аз преди си имах излишни килца, ама сега съм 43/44 и когато започнах да се храня здравословно за да отслабна също отначалото на режима корема ми спадна, но ако си хапна нещо в повечко и се издуваше, но като правех коремни преси с времето корема изчезна изцяло, и след като си хапнеш няма да става по-голям, но аз правя по 250/300 коремни на ден, предпочитам след вечеря или обяд![]()
One 21 GunS
Първоначално написано от terawatt
интересно ...
сърцето е колкото човешки юмрук![]()
моят е по-голям от юмрукаПървоначално написано от terawatt
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Поправка... Големината е колкото длан.Първоначално написано от terawatt
омфг момичето просто се е наяло и корема се е издул.предлагате й да пие много вода.от тва още ще се издуе.
а колкото до авторката.нормално е не се притеснявай.тва повечето е вода подутотоутре пак ще си финна сутринта
банната ;(
emi ne znam az lichn0 ne 0d0brqvam dietite...tfa nqma smisul zasht0t0 izglajdash figurata za 1 mesec primern0 i p0sle nqkoi put se naqdesh kat0 sfinq i kachish dvoin0 poveche kg..az lichn0 za mene gledam da ne preqjdam xranq se redovn0 i nai vajn0t0 qk0 sportyvane ili fitnes ... tfa e istinata n0 t0va nqma da stane za 2 meseca . naprimer az ze zanimavam sus sport 0t 8 godini n0 za da imash xybav0 tql0 trqbva post0qnstf0... i nai-vajn0t0 ne prekalqvai s alk0x0la(pone na mene mn mi lichi )![]()
![]()
... yspex
![]()