.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    Някъде на юг!

Re: чуствам се ужасно обаркан....

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Здравейте... Започвам на право. Аз съм гей и съм на 15. И който мисли да ме псува и да нарежда темата по добре изобщо да не си прави труда! Пиша темата защото наистина имам нужда да споделя с някой. КОЙТО ИСКА ДА НЕ ГО ЧЕТЕ!!! Преди месец се запознах с едно момче и неговата най - добра приятелка, която е лесбийка. Момчето е гей и между нас се получи т.е. си паснахме. Проблема е в това, че много си падам по най - добрата му приятелка... За 1ви път ми се случва да харесвам момиче и на сичкото от горе то да е лесбийка. Та много е странно чуството нямам тарпение да се видим или да си кажем чао, за да я прегарна. Обожавам да я прегращам. Много искам да я целуна и дори когато се целувам с авера си си мисля и си представям нея. Просто е най - прекрасното саздание на планетата. Оф не мога да разбера....та аз сам гей падам си по момчета какво става с мен....адски сам обаркан... Мисля си непрекаснато за това момиче и дори вече не се вазбуждам от приятеля си... оф отвратително е.... дори ме е гнус понякога.... Та не знам ко да правя...знам че нямам шанс с момичето, защото е лесбийка и е влюбена до полуда в аверката си, но не мога и да продалжавам да съм с момчето, към което абсолютно нищо не изпитвам дори малко ми е гнусно.... оффф не знам....какво става с мен???? АДСКИ САМ ОБАРКАН.... може би най - добре да се отделя изобщо от тях и да забравя за момичето (макар, че ми се струва невазможно)... не знам какво виждам в нея, но е най - най - най -най - прекрасното момиче, което някога съм виждал...просто не знам какво се случва с мен....защо точно в нея....офф не знам....адски сам обаркан...чуствам се адски объркан... преди се заглеждах по момчета и им са кефех, а ся само това момиче ми е в главата....адски сам обаркан раздвоен не знам какво се случва с мен....дали я обичам... не знам какво да правя.... да и кажа ли? Тя ще каже на авера ми, който и е най-добрия приятел и той ще ме зареже (защото е адски ревнив), което означава, че повече никога няма да я видя....оф не знам.... толкова много проблеми: КАКВО СТАВА С МЕН? ОБИЧАМ ЛИ Я? КАК МОЖЕ ДА ХАРЕСВАМ МОМИЧЕ? КАК ДА Я ЗАБРАВЯ? ЩЕ НАРАНЯ ЛИ АВЕРА СИ? ЩЕ ХАРЕСАМ ЛИ ДРУГО МОМИЧЕ? но не мога да си обясня как мога да харесвам момичета, което до преди месец ми се струваше противно и гнусно и дори за това се разделих с най-добрата си приятелка.....ужас...просто не знам
    А замислял ли си се, че е възможно да си бисексуален?
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Купуваш пистолет лапаш дулото натискаш спусъка...и въздуха от главата ти ще излезе щот не вярвам в нея да има мозък
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мммм пич,пРинципно гейовете са доста извРатени,за лезбийките няма да обяснявам...Тъй че алтеРнативата ти е да си спРетнете еДна тРойчицЪъъЪ и със здРаве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си