- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Purity Pledge-Какво мислите за нея?
http://www.youtube.com/watch?v=z_KL9...e=channel_page
Ако не разбирате казаното в клипа-момичета се заклеват да нямат какъвто и да е сексуален контакт преди брака.Какво мислите за това?Разбирам,че е личен избор,но голяма част от тези момичета са подтикнати от родителите си.А 60-70% от тях не изпълняват клетвата и правят секс до 21 годишна възраст.Има ли смисъл от нея?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
немакар че съм девствена не мисля че искам само с един човек.. поне 2-3
да съм по опитна... а и да зна м че тоя който съм избрала става..
Cruel Intentions
Тука май тряя да се въведе задължително за сегашните подрастващи![]()
Бъзика си е бъзик... ама и това на клипа е глупаво,а от една страна и това,което казаха двете преди мен също беше тъпо '' искам да съм с поне 2,3 да съм по-опитна '' , ''да се наживея'' ...
Както можеш да се наживееш и с един партоньор,така може и да не се наживееш и с 30.
Но да се върна на клипа.. не мисля,че е нужно чак такова нещо... Нужно е просто маааалко възпитание и от там един разумен човек сам може да прецени кога,кое е редно да се прави![]()
Промиване на мозъци ако питаш мен!Първоначално написано от Extremescream
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Пълни глупости
трябва да е въпрос на личен избор кога, къде и как... (така да се каже).
someone else...
Точно.Първоначално написано от qwertz
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И аз мисля така.. Никой не може да ме задължи да чакам да се омъжа.. Както и мн други момичета мислят така и дори тези, които са поддиквани от родителите си да изчакат, просто го правят без тяхно знаниеПървоначално написано от Ivalinka
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
според мен е прекалено!едно е да им дават добра сексуална култура , а друго да стигат до крайности![]()
Това е тъпотия според мен .. Да чакаш толкова дълго за полов акт .. не ми се струва интересно![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Пълни глупости...Това е вече прекалено...Не знам...Всеки сам за себе си...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Това е вече в повечко.Пък и каквито и клетви да правиш,ако силно ти се прииска казваш ''майната им на клетвите'' и пак си го правиш.Няма какво да се лъжем-в днешно вревме никой почти не се жени девствен.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
тук сигурно вече няма хора, които да искат да се оженят, какво остава да се 'пазят' за след сватбата.не гледате ли новини? раждат на по 13-14 ; )
Именно.Първоначално написано от Riva
Само забавения в развитието си американски мозък може да измисли такова нещо...
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test