- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не иска..
Здравейте![]()
Аз съм на 16 god, а приятеля ми е на 21. Съвсем наскоро започнахме да правим секс (аз бях девствена), но проблема е, че той отказва да го правим с предпазни мерки! До сега сме го правили само 2 пъти като и двата пати успя да ме навие, че всичко ще е точно и аз глупачката се съгласих. А на сутринта като стана си бия главата в стената от притеснения! Говорех с него на тая тема като той изрично ми каза, че не иска да става баща все още и да не се притеснявам. Но аз си държа на моето и казвам, че искам да го правим с предпазни мерки без значение неговите намерения!
Та...ето днес пак има веротност да го направим, но как да му кажа без да стигаме до скандал и цупене от негова страна, че ме притеснява това нещо???
е че какво как. директно и направо на въпроса. иначе ако му имаш доверие че няма да ти лепне нещо мини на противозачатъчни. хем той няма да разбере. хем ти си спокойна.
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Щом ти държиш на предпазните мерки (евала за което) просто си стой зад принципите! Аз лично първо бих поговорила с него и ако нищо не излезе от разговора просто бих отказала секс.. Ако той не се замисли малко за тфоите притеснения си прави извода колко му пукаТова е моето мнение
А тфа за сигурността... чесно казано аз на никой вяра нямам.. като се има в напредвид това че венерическите болести личат само при момичетата защото мъжете са само преносители на повечето от тях, той няма да има никакви външни признаци и ще е сигурен в себе си.. а дали ще е прав?..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Виж моето момиче, щом искаш с предпазни мерки, дръж на това, ако той те отреже заради това, значи не те харесва. Защото това е дребно нещо, да му откажеш да го правите без презерватив. Така че се стягай и му отказвай. Иначе ако имаш въпроси пиши на лично![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
кажи му, че ако иска да го правите да бъде с прзарветив, ако не....
You have the pussy,so you make the rules-колкото и банално да звучи.
Или го правите с кондом,или не го правите изобщо.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Без предпазни средства не му пускай..С тях,ще си спестиш мн главоболия...Щом ти е казал,че не иска да е баща,какво толкова се е запънал да е без презервативи? Това,че мислиш за здравето и сигурността си е хубаво...Дръж на своето...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
ob6to vzeto i toi ne e na kompetentna vyzrast za da vzema re6eniqta vmesto teb i da mu se doverqva6. na okolo 20g vsi4ko e hormoni. momi4etata sa uqzvimi na tema romanti4na lubov i lesno se manipulirat. sigurna sym 4e dokato ti si predstavq6 kak se celuvate nejno i toi ti 6epne na u6ence 4e si nai krasivoto mu cvete - priqtelq ti si misli kak da te obyrne na zadna ili ne6to ot sorta...postavi si tvyrdo ultimatuma,momi4e! taka 6te proveri6 i 4uvstvata mu. jelaniqta v sexa trqbva da sa vzaimni ina4e ne e priqtno. taka po4vat i problemite. ti si o6te malka i edva li 6te ti e poslednata lubov. taka 4e ako ne se polu4ava , davai napred , ne pravi kompromisi sas sebe si za ne6to koeto ne si zaslujava. po-dobre ujasen krai otkolkoto ujas bez krai. vslu6ai se v sebe si i nqma da syjalqva6...![]()
![]()
Явно не му пука за тебПървоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
Да започва от 16-годишна с противозачатъчните, не мисля, че е редно. Справка- трите статии в подписа ми.Първоначално написано от voidwalker
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пиеш хапчета против забременяване,ако той неиска с презерватив.И какво значи,че НЕИСКА? Сам е казал,че неиска дете още,след като неиска дете ще го правите с презерватив.
Тоя е абсолютен олигофрен!!!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Така е.Още повече,че не е някое лигаво тийнче.Ти не му пускай без,наистина ,защото следващата тема ще ти е ''бременна ли съм? ''.Първоначално написано от Love_Boy
Точно изказване. Обаче освен опасността от бременност съществува и вероятността от заразяване с болести предавани по полов път.Първоначално написано от Lysit0
Ако този комплексар (защото той за мене е комплексар) е чукал всичките си бивши без предпазни мерки е възможно да е носител на всякакви болести.
Абе скапана работа!!!!!!!!!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Най-добре ще е да го накараш да ходи да си направи изследвания,дали не е лепнал спин или някоя друга болест.Иначе ,ако и това неиска го зарежи и ти си направи,за да си сигурна,че си здрава.
Заведи го на изследване за полово предавани болести,а ако всичко е наред се чукайте само с капут.Иначе той използва все още детския ти акъл,за да те манипулира лесно.
ами нз как се чувстваш на мен веднъж ми се е късал презерватил и то беше доста преди края и когато ми закъсня на щях да се самоубия тестове притеснения и нерви ! Обясни му че това те притеснява и че когато го правите така не можеш да те отпуснеш защото си мислиш само какви може да се последствията , че винаги може да стане гаф и то да е точно на васбъди искренна че си изплашена и че не искаш да рискуваш ако трябва му кажи "или ще го правим с предпазни мерки или няма да го правим въобще " ако си готова да го кажеш , но си дръж са своето това е разумния път !
Сигурността е на първо място,дори и да се обичате няма нищто лошо в това да ползвате презерватив.И аз имах подобен проблем но с приятеля ми се разбрахме че ще си ползваме и така.Просто му казваш че се притесняваш и не можеш да се отпуснеш и така не изпитваш толкова голямо удоволствие и няма как да не те разбере...
не искал да става баща,ма и презерватив не иска,айде моля ти се и после сигурно ще каже че много държи на тебе и му е по-приятно без....къв е тоя и с кви очи те гледа,след като не мисли за вашата безопасност![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!