.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Търся едни очилца ;)

Онзи ден видях един познат със нещо подобно,само че неговите бяха като пречупени и стъклата се събирата още повече отдолу...виждал съм такива във един филм ама непомня кой беше...
    The time's for sobieski

В момента точно тези очила са на мода. Кофти е, че като минеш по улиците, можеш да видиш всеки втори с реплика на такива, но не и с оригинални...

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    ти от 30 метра ли разбираш дали са оригинални?
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Имам такива само дето са черни,мога да ти ги дам за 260 лв. носени са точно 2 пъти....
    само не знам точно кои модел на Aviator искаш....защото не е един модела в които се произвеждат.
    на моите модела им е RB3025 Aviator Large Metal
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    В момента точно тези очила са на мода. Кофти е, че като минеш по улиците, можеш да видиш всеки втори с реплика на такива, но не и с оригинални...
    Повече са с Wayfаrer. Даже много си ги купуват без изобщо да им ходят...
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от SemperArdens
    ти от 30 метра ли разбираш дали са оригинални?
    Не точно, но когато си по близко си личи. Надявам се не мислиш, че много хора в тая държава, могат да си позволят такива оригинални очила. В по-големите оптики (ако въобще ги има) почват от 350лв. нагоре...

Аз знам,че са авиатор но точно кой модел са незнам.Такива досега не съм виждал.А днес си счупих моите RB на 2 дни RB 3386 004/71A направо корем ме боли ама е*ал съм му майката,в петък отивам да си купя същите.
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си