.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проклета Срамежливост &^$%&^$%

Става въпрос за едно момче заради което загубих 2 месеца във вайкане и мислене,и абсолютни глупости.
    Химия имаше и физика малко даже,въпросът е в това,че нищо не се получи!!!
    И преди седмица разбрах от най-добрия му приятел ,че ме чакал аз да направя първата крачка!!!
    Той действително е доста срамежлив,ама деа знам....
    И тъй като не съм веща във тоя занаят,до сега не съм пристъпвала с първата крачка,не знам как да постъпя,а и ще е някак си прекалено нз хамаво следващият път като се видим да му се нахвърля примерно,не знам
    Помагайте с предложения ,а пък е той е ебахти готения пич,ама пуста му срамежливост дееба

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Следващия път отиваш при него, казваш му, че искаш да поговорите насаме. Отивате някъде без публика, приближаваш се до него, поглеждаш го в очите за няколко секунди, доближаваш устни и го целуваш. И ей ти я първата крачка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е ... той момчето те чака да направиш нещо а ти си мислиш, че квото и да е ще бъде "нахвърляне" ... в грешка си ... подскажи му малко ... жестове ... държание ... прегръдки ...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Следващия път отиваш при него, казваш му, че искаш да поговорите насаме. Отивате някъде без публика, приближаваш се до него, поглеждаш го в очите за няколко секунди, доближаваш устни и го целуваш. И ей ти я първата крачка.
    \/

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Е ... той момчето те чака да направиш нещо а ти си мислиш, че квото и да е ще бъде "нахвърляне" ... в грешка си ... подскажи му малко ... жестове ... държание ... прегръдки ...
    да..ей тва е
    би трябвало той да направи първата крачка..но карай

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от fucklowebaby

да..ей тва е
    би трябвало той да направи първата крачка..но карай
    И защо? Кой е казал, че винаги момчето прави първата крачка?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Забравих да учточня ,че се намираме точно в най-нелепата и смешна ситуация,на която обикновенно се смея като попаднат други,а сега ми дойде на мойта глава,та..
    И двамата знаем,че харесваме,но никой не действа по въпроса да стане нещо по така
    Наистина глупаво е ,ноо....

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Хахахахахаха,бреее тия жени,айде направете вие първата крачка,щом е толко лесно де.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +1

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Хахахахахаха,бреее тия жени,айде направете вие първата крачка,щом е толко лесно де.
    Кой е твърдял ,че е лесно

Излезте на кафе или разходка само двамата и му кажи че го харесваш.Ако те е срам директно флиртувай-като се обръщаш към него го наричай-"сладур","симпатяго".Би трябвало да му стане ясно,че си падаш по него.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си