.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Един простичък въпрос ?

Идеята е такава ... ако жена издиша дима от цигарата си в лицето на мъж какво точно трябва да значи ? без ебавки от рода на ми значи че си идиот или значи че се ебава с теб мен ми се върти идеята за някакъв вид интимни отношения ли или на мен така ми се струва ... нз изкажете мнение ако може

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ии ми аз съм чувала че щом някой ти издиша дима в лицето иска да правите секс

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    ии ми аз съм чувала че щом някой ти издиша дима в лицето иска да правите секс
    да,вярно е
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Някъде на юг!
    А верно ли когато някой ти пали цигарата значи ти си неговата курва?
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

охоо това ми беше достатъчно благодаря много усещам че ще дефлорирам в скоро време че от няколко дена мойта приятелка като ме загледа и постоянно си издиша дима в лицето ми отново благодаря много

Голям фен Аватара на RaZzer
    Офф... пълни тъпотии! Я моля ви се, погледнете малко по-реално... Това, че някой си в някой филм (или където и да било другаде) решил, че издишането на дима в лицето означава желание за секс не означава, че всеки човек на света трябва да влага такъв смисъл...

Успех с дефлорирането!

А мерси и м/у другото наистина беше успешно :P благодаря ти че ми пожела успех

ами,то какво излиза,че на ден ми се прави секс с над 10 различни момичета,издишъл съм димът на цигарата в лицето на много момичета,когато съм на сепарето,или те на мен но просто така,за ебавка,или просто закачка,може и това да е незнам,несъм "ветеран" в пушенето от скоро пуша

Цитирай Първоначално написано от FeuerHerz
    А мерси и м/у другото наистина беше успешно :P благодаря ти че ми пожела успех
    Хахахааа, кога пък успя да я дефлорираш, то ще кажеш, че веднага е станало. Едното ти мнение е от 12:10, а това от 1:35. Кога пък дойде тя, нави се, направихте го
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ами когато си издиша дима в лицето ти значи,че е искала да си издиша дима в лицето ти.

I like lil jon (btw много грозен циганин е тоя Лил) ако не усещаш иронията в писанията ми се върни в 5 клас и научи значението на тази дума и м/у другото след като го направи ме попита дали знам кво значи тва ... ако не да го повтори пак ! Знаех че стаа въпрос за клецане ма исках да се оверя и кво ? попадам на некви рапарски идиоти дет харесват Лил Джон ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Един простичък въпрос ?

Цитирай Първоначално написано от FeuerHerz
    Идеята е такава ... ако жена издиша дима от цигарата си в лицето на мъж какво точно трябва да значи ? без ебавки от рода на ми значи че си идиот или значи че се ебава с теб мен ми се върти идеята за някакъв вид интимни отношения ли или на мен така ми се струва ... нз изкажете мнение ако може
    Значи,че си идиот и се ебава с теб.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

хаха и тва ми го казва някой на незнаина възраст който има животинче в jivotnoto.com и да идиот съм нещо кат тия от Jackass тва проблем ли е ?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Счетам темата за приключена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си