- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един простичък въпрос ?
Идеята е такава ... ако жена издиша дима от цигарата си в лицето на мъж какво точно трябва да значи ? без ебавки от рода на ми значи че си идиотили значи че се ебава с теб
мен ми се върти идеята за някакъв вид интимни отношения ли или на мен така ми се струва ... нз изкажете мнение ако може
![]()
ии ми аз съм чувала че щом някой ти издиша дима в лицето иска да правите секс![]()
да,вярно еПървоначално написано от unicorn_f
не се изказвай неподготвен,прасе
А верно ли когато някой ти пали цигарата значи ти си неговата курва?
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
охоо това ми беше достатъчно благодаря много усещам че ще дефлорирам в скоро времече от няколко дена мойта приятелка като ме загледа и постоянно си издиша дима в лицето ми
отново благодаря много
![]()
Офф... пълни тъпотии! Я моля ви се, погледнете малко по-реално... Това, че някой си в някой филм (или където и да било другаде) решил, че издишането на дима в лицето означава желание за секс не означава, че всеки човек на света трябва да влага такъв смисъл...
Успех с дефлорирането!![]()
А мерсии м/у другото наистина беше успешно :P благодаря ти че ми пожела успех
![]()
ами,то какво излиза,че на ден ми се прави секс с над 10 различни момичета,издишъл съм димът на цигарата в лицето на много момичета,когато съм на сепарето,или те на мен но просто така,за ебавка,или просто закачка,може и това да е незнам,несъм "ветеран" в пушенето от скоро пуша![]()
Хахахааа, кога пък успя да я дефлорираш, то ще кажеш, че веднага е станало. Едното ти мнение е от 12:10, а това от 1:35. Кога пък дойде тя, нави се, направихте гоПървоначално написано от FeuerHerz
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ами когато си издиша дима в лицето ти значи,че е искала да си издиша дима в лицето ти.
I like lil jon (btw много грозен циганин е тоя Лил) ако не усещаш иронията в писанията ми се върни в 5 клас и научи значението на тази дума и м/у другото след като го направи ме попита дали знам кво значи тва ... ако не да го повтори пак ! Знаех че стаа въпрос за клецане ма исках да се оверя и кво ? попадам на некви рапарски идиоти дет харесват Лил Джон ...
Значи,че си идиот и се ебава с теб.Първоначално написано от FeuerHerz
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
хаха и тва ми го казва някой на незнаина възраст който има животинче в jivotnoto.comи да идиот съм
нещо кат тия от Jackass тва проблем ли е ?
Счетам темата за приключена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love