- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става мамка му???
Пак аз излязох глупавата![]()
![]()
![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Какво е станало?Първоначално написано от tekila_sunrise
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Стана така че той е в "депресия" и не иска да се вижда с никой.Питах го дали иска да е с мен,той каза че най-добре да продължа напред ,да не тъпча на едно място с него защото незнаел колко ще продължи това неговото, и почна да съжалява дрън-дрън и така...
Аааа излезе той чистия и невинния в цялата ситуация, жертвата един вид, която е мноооого депресирана ... уууу лигльо, повдига ми се от него (без да ми се обиждаш), защото е страхливец ето затова... tekila_sunrise, хващай живота си в ръце и не се занимавай повече с тоя дрисльо, ако после те потърси му кажи "Ами вече продължих напред!"Първоначално написано от tekila_sunrise
![]()
Аз казвам,че е време за ОТМЪЩЕНИЕ!Как се измъкна мазният му лъжец от ситуацията!А ти си ебати милото момиче.Аз ако не ми вдигаше два дена и после ако ми отговаряше толкова троснато такъв скандал щях да му дръпна и да го зарежа най-вероятно!Оффф трябва да му го върнеш!
Първоначално написано от happy_cute
+1 зарежи го тоя боклук..![]()
Не,глупости,няма смисъл да му отмъщавам за каквото и да е било.Поне веднъж искам да ме запомнят с добро че да не стане след време да ме плюят с бившия(познават се)![]()
Ами стой настрана. Не мисля, че за един месец вече го оичаш тоолкова много, така че остави го, да си живее живота. Щом дори не опитва да те задържи до себе си, значи не държи толкова на теб (съжалявам, че го казвам).
Абе аре върни му го!Тръгни с най=добрия му приятелПървоначално написано от tekila_sunrise
![]()
Правилно, но не трябва да го искаш, за да те запомнят с добро, а защото ако тръгнеш да му отмъщаваш това означава той отново да "победи"Първоначално написано от tekila_sunrise
![]()
супер мн се дразня като кажете "абее за*би го/я не си струва " за мен тва е супер лекомисленно кво вие при първата трудност заебавате ли ем то за тва има мн ама мн вразки по 1 /2 месеца тряя да се опитаме да разберем 4овека срещу вас да му помагаме в трудни моменти нали тва в основата на една вразка .
а сега по темата според мен опитаи да разбере6 какво става наистина дори да се наложи да отнеме известно време знаи че истината винаги ще излезе на яве каквато и да е подходи такти4но покажи загриженост и заинтересованост може наистина да е в труден момент и да се опитва да не прехварля негативни емоции на близки и приятели не трябва обаче да и да отхжарля6 и други вазможни варианти просто прояви търпение но мисля 4е вс ще е наред![]()
![]()
Спри да го търсиш и изчакай той да ти се обади. Ако това не се случи до седмица го забрави.
leave him alone
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.