- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нашата история продължава.Благодарим ви отново!
На 21 Март 2007 година тук благодарение на този форум аз се запознах с най-ценното ми същество на този свят.Преди време тя писа тук и направи това,което аз ще повторя-Да ви благодаря за това което създателя,екипа който поддържа сайта и форума,всички вие потребители направихте.
Вие сте причината да се запознаем и да започне нашата красива досега приказка,която се надявам да завърши прекрасно,точно както започна!
Вие ме запознахте с момичето,което ме научи да обичам и да бъда обичан.
Тя ме научи на любовта.Научи ме да давам всичко от себе си.Научи ме и на болка.Научи ме,че любовта боли и че колкото и да се стараем да променим това-Любовта боли и ще продължава да боли.Научи ме,че трябва просто да пренебрегваме болката и да продължаваме да се борим за нас,за любовта.
Обичам я и знам,че ако имам само още 1 ден в който ще живея,то този ден ще го прекарам с нея.
Обичам я откакто я срещнах,но доскоро не си позволявах да го почувствам истински.Винаги мислех за себе си и вземах решенията от страх.Заради всичко това което научих от нея...всеки избор който направих беше различен...и живота ми просто се промени.
Ако не бяхте вие,ако не беше тя-Никога нямаше да разбера любовта.
Благодаря ви!
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!