.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hollywood Slim или Vita gold

искам да попитам дали някои е ползвал Hollywood Slim за отслабване и има ли ефект или кафето Vita gold кое е по-добре от двете
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Малко се съмнявам да има резултат.. Не се мъчи с тези боклуци, яж умерено, спортувай и ще отслабнеш
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Не си тровете организма с тези химии, а спортувайте

Ммм, първото на една приятелка не и подейства, а второто намалява апетита. Ноо не става без спортуване - пробвай с плуване (хем приятно, хем после слабо и оформено тяло).

От Vita gold няма ефект
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Не ви ли се струва малко нереално да се тъпчете с боклуци, да не спортувате, но пък да пиете някакво кафе или лекарсвто, и да отслабнете?!?

Храни се здравословно и спортувай. На тази възраст (че и на друга xD) не ти трябва да се тровиш с тази химия.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    София
    ЗА холивуд слим-а не знам, но майка ми пи кафето и нямаше абсолютно никакъв резултат. На мен много ми помогна обаче л-карнитина и дъвки за отслабване- те намаляват апетита и са сладки. Л-карнитина го пия преди да ходя на тренировки, защото той помага да се изгарят повече калории. Но дъвките ги дъвчих, когато бях на диета, така че изводът е, че тези препарати помагат, но не трябва да се разчита изцяло на тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си