.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Смола пере ли се?

Сега видях, че отзад на любимите ми гащи има нещо гааадно и лепкаво. Миналата седмица ги обух веднъж и явно съм сядала по гадните пейки... Забравила съм да ги дам за пране и чак сега видях, че са яко изцапани.
    Та, как по-точно се пере смола? Защото ги дадох на майка ми, че да ги изпере на ръка, обаче сега гледам, че са останали разни гадни работи.
    Има ли някакъв начин да се махнат? Химическо чистене???

Смола не се пере,остава едно кафяво петно.
    Пробвай със белина освен,дано стане,но аз преди имах и не се изпра.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Вениш?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Май се переше.. но немога да се сетя с какво , ако се сетя ще ти кажа, иначе защо не ги занесеш на химическо чистене може и да се махнат петната :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ехх, не се пере. Бях с любимото ми якенце, облегнах се на едно дърво без да предположа, че има смола ии... с какво ли не се мъчих да я махна, но уви.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Дали ще стане, ако изгладя гащите с ютия, смолата се разтопи и я прехвърля на нещо друго, докато е още течна? :S

Пробвай,нищо не губиш.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Напротив, може да навлезе в тъканта и да стане още по-голямо мазало.

Не се пере...

Но може да се яде и е доста полезна.. ( аз съм ял )

Цитирай Първоначално написано от Uniqueness
    Не се пере...

Но може да се яде и е доста полезна.. ( аз съм ял )

Мен ми се повдига от мирис на смола.

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    защо не ги занесеш на химическо чистене може и да се махнат петната :P
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Абе на мен една жена ми е казвала,че смола се маха.Гладиш с една кърпичка отгоре и се разтапя,а после просто я махаш по някакъв начин..не знам дали ще стане на вече доста засъхнало,обаче.

Да ви се похваля, няма НИЩО невъзможно! Някаква приятелка на майка ми ѝ дала някакъв препарат против мазнини и трудно чистещи се петна, пръснала върху гащите и после ги опрала. Сега няма никакви петна!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Да ви се похваля, няма НИЩО невъзможно! Някаква приятелка на майка ми ѝ дала някакъв препарат против мазнини и трудно чистещи се петна, пръснала върху гащите и после ги опрала. Сега няма никакви петна!
    кой е този препарат ???
    Bring it on baby.. I taste good!

Оф, питах майка ми хиляда пъти, ама тя така и не успя да се сети. Нещо с М...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си