.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Мишка

Мишка

Здравейте някой може ли да даде линк за скин на мишката ????

Re: Мишка

Цитирай Първоначално написано от kamelchety
    Ти на какво искаш да ти прилича мишката?!?! - На слонче ли!?!?

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ти на какво искаш да ти прилича мишката?!?! - На слонче ли!?!?
    къф ти е проблема на теб ???

Предполагам, че проблема му е отчайващо тъпия въпрос който задаваш. Това което търсиш не се сваля а се купува

100% съм сигурен, че ти не търсиш това. Което ме кара да си мисля, че ти имаш проблем.

Задник съм!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Предполагам, че проблема му е отчайващо тъпия въпрос който задаваш. Това което търсиш не се сваля а се купува

100% съм сигурен, че ти не търсиш това. Което ме кара да си мисля, че ти имаш проблем.
    Мисля,че не говори за това,а вместо на екрана да му се пявява бялата стрелка,а да кажем както има динозавър,банан,черна стрелка и такива.Имаше един сайт на микрософт май,но не го помня.Потъси го
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Цитирай Първоначално написано от vivteen

Мисля,че не говори за това,а вместо на екрана да му се пявява бялата стрелка,а да кажем както има динозавър,банан,черна стрелка и такива.Имаше един сайт на микрософт май,но не го помня.Потъси го
    да затова говорех не съм чак толкоз тъпа знам кое се копува и кое не тъйче първо помислете и тогава пишете!!!!

Имаше един ask toolbar за браузърите, от който можеш да си избираш мишка. Напиши ASK TOOLBAR в ичкото и все ще ти излизе нещо

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Control Panel -> Printers and other hardware -> Mouse. Даваш на второто и там има скинчета.

да затова говорех не съм чак толкоз тъпа знам кое се копува и кое не тъйче първо помислете и тогава пишете!!!!
    Момиче, това не се нарича скин. Тъйче първо помисли тогава искай помощ.

Задник съм!

Момиче, това не се нарича скин. Тъйче първо помисли тогава искай помощ.
    Начи дори и да не съм написала правилно как се нарича хората ме разбраха така де някой от тях ти като неме разбираш си е твой проблема и немога да разбера тоя сайт за заяждане ли е или за помагане ??? Като не е така ок тогава кажи как е вместо да се заяждаш ебаси хората дето има пффф

В момента ти имаш проблем, а не Аз! Все пак не се засягам за това дето написа, просто се пошегувах малко. Дано не си се засегнала нещо! Все пак форума не е глупав според мен и е за взаймопомощ. Намерих ти това което искаш!!! Дано имаш регистрация в Замунда! Ето ти линка малко по надолу към нови курсори за мишката - поне така Аз знам, че се казват!

Цракни точно тук!!!

П.С. - Айде със здраве и другия път малко по учтива бъди!

В момента ти имаш проблем, а не Аз! Все пак не се засягам за това дето написа, просто се пошегувах малко. Дано не си се засегнала нещо! Все пак форума не е глупав според мен и е за взаймопомощ. Намерих ти това което искаш!!! Дано имаш регистрация в Замунда! Ето ти линка малко по надолу към нови курсори за мишката - поне така Аз знам, че се казват!

Цракни точно тук!!!

П.С. - Айде със здраве и другия път малко по учтива бъди!
    Аз не съм казала,че е глупаф форума,но според мен форума се превръща повече в заяждане с някого отколкото в помощ .....А и аз използвам компютър от доста време но незнам повечето термини не съм се и трогвала да ги знам просто попитах дали някой може да ми даде линк и това е ..... МИСЛЯ,чЕ БЯХ ДОСТАТЪчНО ОчТИВА!!!

ОК - Радвам се че ти бях от помощ!

ОК - Радвам се че ти бях от помощ!
    дам и благодаря все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си