Здравейте някой може ли да даде линк за скин на мишката ????
Ти на какво искаш да ти прилича мишката?!?! - На слонче ли!?!?Първоначално написано от kamelchety
![]()
къф ти е проблема на теб ???Първоначално написано от doomkillerr
Мисля,че не говори за това,а вместо на екрана да му се пявява бялата стрелка,а да кажем както има динозавър,банан,черна стрелка и такива.Имаше един сайт на микрософт май,но не го помня.Потъси гоПървоначално написано от Genetix
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
да затова говорех не съм чак толкоз тъпа знам кое се копува и кое не тъйче първо помислете и тогава пишете!!!!Първоначално написано от vivteen
Имаше един ask toolbar за браузърите, от който можеш да си избираш мишка. Напиши ASK TOOLBAR в ичкото и все ще ти излизе нещо
Control Panel -> Printers and other hardware -> Mouse. Даваш на второто и там има скинчета.![]()
Начи дори и да не съм написала правилно как се нарича хората ме разбраха така де някой от тях ти като неме разбираш си е твой проблемаПървоначално написано от Genetix
и немога да разбера тоя сайт за заяждане ли е или за помагане ??? Като не е така ок тогава кажи как е вместо да се заяждаш ебаси хората дето има пффф
![]()
![]()
![]()
В момента ти имаш проблем, а не Аз! Все пак не се засягам за това дето написа, просто се пошегувах малко. Дано не си се засегнала нещо! Все пак форума не е глупав според мен и е за взаймопомощ. Намерих ти това което искаш!!! Дано имаш регистрация в Замунда! Ето ти линка малко по надолу към нови курсори за мишката - поне така Аз знам, че се казват!Първоначално написано от kamelchety
Цракни точно тук!!!
П.С. - Айде със здраве и другия път малко по учтива бъди!
Аз не съм казала,че е глупаф форума,но според мен форума се превръща повече в заяждане с някого отколкото в помощ .....А и аз използвам компютър от доста време но незнам повечето терминиПървоначално написано от doomkillerr
не съм се и трогвала да ги знам просто попитах дали някой може да ми даде линк и това е ..... МИСЛЯ,чЕ БЯХ ДОСТАТЪчНО ОчТИВА!!!
![]()
ОК - Радвам се че ти бях от помощ!