- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рицар в броня или Питър Пан???
Здравейте!
Наскоро се запознах с едно много, много, много красиво момче. Той ме покани на среща, излизали сме вече доста пъти, целуваме се много и така, обаче не мога да го приема за гадже. Нещо липсва в цялата работа. Липсват чувства може би. Той е несериозен и сам си го и каза. Каза ми, че попринцип не мисли много за нещата, действа импулсивно, първосигнално, без да му пука от последствията, търсел удоволствие в простичките неща. Бил такъв тип. И не го каза конкретно за отношението му към мен, а за отношението му изобщо към живота. Филмите, които гледа, и книгите, които чете, са точно такъв тип - увлекателни, неангажиращи и въобще не задълбаващи в никакви философии на живота. Добре, и защо мен ме притеснява това ли? Ами защото явно гледа така и на нашите срещи. Пък и той, и аз ще заминаваме в чужбина да учим в различни страни след няколко месеца. Може би неговата стратегия е правилна. Може би така е по-добре, за да "не се нараним жестоко", както той ми каза. Обаче не знам докъде да стигна, докъде да го допусна. Да не стане така, че аз да го допусна много до себе си, а той мен е, и после аз да съм много разочарована и отчаяно влюбена... Не знам какво да правя. Чудя се той рицар в броня ли е, смисъл защитни стени ли си е изградил заради някакъв болезнен опит с друго момиче, или просто си е тип Питър Пан - момчето, което никога не иска да порасне, да взима решения и да поема отговорности.
Благодаря на тези, които прочетоха всичко това. Просто ми е тъжно и съм много, много объркана.
Ще се радвам да напишете мнение.
Поздрави![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
До къде да го допуснеш само и единствено ти можеш да си решишПървоначално написано от Chikiponita
Според мен ще е много по-добре да не достигате до интимни отношения, защото после спомена ще е по-болезнен. А дали е изградил защитни стени заради болезнен опит с друго момиче - само той си знае. Щом това те измъчва поговори с него и директно го попитай
Успех ти желая
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ами нормално е така да мисли,след като ще ходите в различни страни.
Мисля,че се е опарвал от предишно момиче,за това така говори.
Ами според мен след като тъй или иначе ще се разделите, няма смисъл да задълбаваш, защото после ще те боли повече
Щом ще ходите в различни страни не мисля,че има смисъл от сериозна връзка.Но само ти си решаваш.
съгласнаПървоначално написано от MiLGaR0sSa
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами като не одобряваш отношението му,просто се отдръпни,докато не е станало късно.Защото така или иначе ако се задълбаете,ще страдаш като заминете
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не се увличай .. сам е казал, че много много не му пука за нищо...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
От описанието излиза, че ти си "мъжа" във вашата връзкаПървоначално написано от Chikiponita
.
Каквото и да ти говори, изключително малко са хората (от мъжки пол), които наистина са толкова хаотички и нецеленасочени в действията си. Това е женска черта!
Той ти го е казал добре,не се задълбочавай много ,щом знаеш как стоят нещата.
Дарт Вейдър.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Като видях темата се сетих за филмите "Рицар без броня" и за "Питър Пан"![]()
![]()
По темата:странна история...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!