- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- русо и черно
Искам да си направя някаква прическа с крив бритон.
Мислех си да се направя цялата руса,но после реших да се направа руса с черни кичури.
Та въпроса ми е харесва ли ви такава прическа...руса коса и долните кичури черни.
И още един въпрос какво мислете за тая прическа-т.е. за самата коса,бритона Не цвета http://www.kefche.bg/nikihrisi/photos/q@v7ere4/
Първоначално написано от sexy_baby_originale
какво значение има дали ние те харесваме или не? Нали е важно ти да се харесваш, та дори и с виолетова коса на жълти, червени и сини кичури.
П. П. Така си си добре.![]()
аз бях така и мога да ти кажа, че като решиш да се боядисаш по-тъмен цвят мн ще се прецакаш а и много ще ти нацифти косата. А и точно тази прическа е мнооого емоционална.
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
Първоначално написано от pandaMASSACRE
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Изобщо не ми харесва.
Наорави си нормален асиметричен бритон.
Много ще си изгориш косата, ако я изрусиш и след това и сложиш черно кичури.
Ти си решаваш, но на тези години ти е рано още![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Лелеее никога не бих причинила нещо подобно на моята коса.
Аз за една боя ме е страх да пробвам,пък още по-малко кичури в/у боята.![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
гадноо
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По-добре не се изрусявай.. косата ще ти изгори неимоверно.
На мен лично прическата щеше много повече да ми харесва, ако момичето беше с тъмна коса.
И аз не бих си го причинила...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
само да ви светна, че аз в момента съм руса /по природа/ и ми е някакво като нейното, само малко по-тъмно.
И ви питах дали би било хубаво да си направя така бритона т.е. крив бритон и отгоре да ми е по късо.
И дали е модерно още долните кичури да са черни.
Дано сте ме разбрали, че азз как обяснявам![]()
Ако не сте разбрали питай те.![]()
била съм така и мога да ти кажа,че това съсипва косата..Също така не си мисли , че от едно изрусяване ще ти стане така косата..трябва поне два-три пъти което е съсипващо .Също така ако не я поддържаш добре седи проскубано и много грозно..
Не си боядисвай косата, мина му модата. Направи си бретон настрани, косата етажирана, най-късия етаж до брадичката.
На боядисването му е минала модата????Първоначално написано от BlueCat
Ти добре ли си???![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Съгласна съмПървоначално написано от BlueCat
![]()
Ще ти отива на акъла боядисай се![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
да бе до брадичката и да и се начупи косата като свинска опашка...Първоначално написано от hamacs563
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Само немога да разбера,защо си създавате излишни главоболия![]()
![]()
![]()
![]()
Горд Варненец!
Ами да,от части му мина модата.Сега всеки се стреми да постигне естествените си цветове.Първоначално написано от Pepincetyy
Авторката да е споменала с каква коса е - права, чуплива къдрава? С права и чуплива на етажи ще й е супер. За къдрава пак мисля, че ще е добре.Първоначално написано от POLLINA
Относно боядисването имах предвид това в два цвята - отгоре рус, отдоло черен или обратно.
Косата ми е права и чуплива..и имам предвид /на мен косата си ми е руса като на мацката от снимката/ само искам да си направя долу черни кичури.и питам дали няма да е смешно.Първоначално написано от BlueCat
Иначе за самата прическа други ден съм на фризьор и ще ме прави на етажи с крив бритон.Само сега остава дали да се боядисам.
И някой беше казал, че съм емо - НЕ НЕ СЪМ ЕМО.САМО ПРИЧЕСКАТА МЕ КЕФИ И ПО-ТОЧНО ЦВЕТА!!!