- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- епилиране
Знаете ли някакъв хубав крем за след епилиране за да успокои кожата (предполагам знаете за розовите точици, които се появяват) ?
Аз се мажа с лиосион за тяло,без значение какъв,който ми е най - близо.Или пък ако са ми излезли повече червени точици си слагам крем Нивеа Софт![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от j_adore2
Да, и аз така.Лосиона ми помага и успокоява кожата.Иначе преди това като използвах крем депилатор съм срещала и със самата марка на депилатора лосионче за по-чувствителна кожа.
Аз се мажа с крема на Бочко. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз пък се мажа на ELEA крема Аfter depilation cream Който успокоява кожата и забавя растежа на косъма
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Попринцип си държа лед и после си мажа краката с лосиона за тяло![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Лосион за тяло или крем Нивеа Софт![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Лосион за тяло или крем Нивеа Софт![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз използвам един лосион за след епилиране, който успокоява кожата, но и забавя появата на нови косъмчета. На Орифлейм е и съм много доволна. Но за цената не съм сигурна. Също така може да си вземеш крем за масажи на тяло и лице.Те също стават.![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."