- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Help me ,girls...
^Именно! Не разбирам какво ви бъркат тампоните, те дори не се усещат!Първоначално написано от VanillaMuffins
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Явно не сте наясно какви инфекции може да предизвикат, още повече влизайки във вода...Първоначално написано от Bloodlust
Напълно подкрепям Goddess в горното и мнение....Сега да питам за лучената отвара ,туку що я сварихи се получи жълтеникъва ,а не червеникава...Някои знае ли дали има значение дали е червен или бял лук...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Вуни УМОПОМРАЧИТЕЛНОама ще стискам очи и преглъщам
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Първоначално написано от Sneki
![]()
Първоначално написано от Sneki
![]()
Каакто и да е...
sweatkiss,как върви с отварата![]()
знаиш ли ко нищо недеи пи защото ти незнам от каде си но като отидеш на морето там климата е друг и ти жлиае разлчно на организма и може да ти спре както и може да запозче да ти тече повече,сичко е въпрос на късмет. най-добре тампонче и не му мисли се пак нали един път отиваш на море,,,,,,
П.С. то тука на морето асе разваля времето;Д
И аз миналото лято се надявах от смяната на климата да ме подмине, но не само, че ми доде в първите дни, но и продължи доста повече отколкото ми е по принцип и беше 2 пъти по - силно. Така че да не разчита.Първоначално написано от rusova
От топлото е по - логично да и дойде, не да й спре или въобще да не й дойде.
На мен миналата година от смяната на климата ми доиде още на първия ден на морето и ми тече много така ,че няма да се надявам много...Първоначално написано от Goddess
Иначе за които пита -отварата не я изпих , не издържах ,брутално е ...![]()
Инфекции? Това, че е възможно, не значи, че ще се случи. И какво общо има водата тук? Тампонът няма досег с нея. Аз лично предпочитам да *рискувам* с тампон отколкото да пия лекарства или да робувам на глупави бабини рецепти. Само се замислете - месечният цикъл се регулира от хормоните. По какъв начин лукът може да има въздействие над хормоналния баланс?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Как да няма досег с водата, като ще го извади тройно по - голям и напоен с вода ? Още повече не става въпрос за 1-2 пъти. Ако е в цикъл, дни наред ще влиза във водата, колко да рискува...Първоначално написано от Bloodlust
1. Някой жени използват само и единствено тампони, а нищо им няма.
2. Тя няма да стои кой знае колко във водата. Едно, че ще й е супер неудобно, като е "циклична", второ, че когато се ходи с класа на море, обикновено се влиза под строй във водата и за няма и 5-10 минути се излиза.
3. На всеки различно му влияе климата на морето. На някои им идва, други ги подминава. Въпроса е, че авторката чака ден ПРЕДИ морето да й дойде.
4. Отварата с лук е наистина брутална гавра.
5. Инфекции? Както каза момичето в предните 1-2 мнения това, че е възможно, не значи, че ще се случи. В крайна сметка инфекция можеш да хванеш и ако си стоиш на плажа, с превръзка.
Така първо нас не ни държат толкова строго и не влизаме под строй в морето ,а всеки когато си иска...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Второ вярно ,че не е задължително да стане инфекция ,но не ми се рискува...И трето не съм направила темата ,за да ми казвате -плувай с тампон...Помолих ви за друго...Благодаря на тези които ми помогнаха...
![]()