Първо искам да благодаря на тези,които ще прочетат темичката и ще дадат своето мнение
Та проблема ми е,че майка ми и баща ми ми нямат никакво доверие Като си пиша с някого тя идва и ми вика:''С кого си пишеш толкова много?" Аз нея не я питам нищо,но тя мен ме разпитва за всичко.Или друг случай:ако съм навън с някое момче то според нея ми е гадже и то циганин Аз имам глава на раменете си,мога да решавам сама за себе си и няма да направя глупостта да ходя с циганин Като излезем някъде,например на центъра по магазини тя харесва да кажем една блуза и казва "Харесва ли ти,искаш ли да я пробваш?" Ако отговорът ми е не тя казва ти какво ли харесваш Татко не ми създава проблеми освен за някоя оценка,но майка не мога да я търпя
Вашите правят ли така?Ако да,как се оправяте с тях смисъл какво им казвате,че да спрат да ви дразнят?За майка ми е абсурд да имам гадже,защото тя все не одобрява избора ми и ми се налага да се крия от нея.Нито пуша,нито се напивам-не знам с какво съм предизвикала това недоверие е нея