Малеее добре,че майка ми е напълно противоположна на твоята,защото в противен случай сигурно щях да полудея
Момиче искрено те съжалявам
Нашите Н-И-К-О-Г-А не са ми правили проблеми за това,че някое момче ме изпраща ... А и по-добре,защото от малка се движа предимно с момчета и постоянно някой приятел идва да ме взема от нас или да ме изпраща и не ми се мисли к'во щеше да е ако ми държаха сметка к'ъв е,що е
Нашите Н-Я-М-А-Т достъп до моя компютър А ако случайно им трябва нещо от моето РС (например няк'ви снимки или песни) просто излизат от моя акаунт и влизат през акаунта "Гост"
Що се отнася до дрехите ... С майка ми по принцип имаме доста голяма разлика в годините,но въпреки това много й се кефя на вкуса Винаги знае,на каква дреха ще се зарадвам и често сама ми купува дрехи (предимно разни блузки,тениски,потници,бел о),в които направо се влюбвам А ако се разхождаме по магазините и ми каже "Виж тази блузка" и веднага я вземам да я пробвам (дори и на манекена да не ми е харесала),защото знам,че почти винаги харесвам нещата,след като ги облека
Абеее майка ми е страхотна