- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз искам, а тя не...
Изнасили я!![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ако наистина я обичаш няма да я караш да прави нещо, за което явно още не е готова.. ще я изчакаш, докато го поиска сама..
Ако толкова ти се ***, наоколо има много лесни момичета, но после да не съжаляваш, че си зарязал приятелката си ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ХАхах..Първоначално написано от Vichko0o
Брау на Викчо..
Я се спрете малко бе.. Евала на момичето, че поне мисли за себе си.. ама скоро ще осъзнае и с кфо се е захванала и ще си намери някой друг, на който няма да му е само до едното е***е, което дори не може да практикува
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+ Много точно изразява и мойто мнение ...Първоначално написано от Vichko0o
Трай си недей цвърка на момичето.Като не иска ще чакаш.Ще кажеш че аз като съм на 17 и нещо и не съм го правила съм умряла... Да ти ги имам капризите на днешната младеж.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ако не искаш да ти казваме, че сте прекалено малки за тази работа - значи не искаш да ти казваме истината, апък аз не обичам да лъжа, такова..
А бе на 14 ти патка немаш още ..Първоначално написано от Darkrein
![]()
![]()
Хваща те някъв негър, и иска да те оправи. Ти нямаш право да му откажеш, защото все пак те обича!
Остай момичето бе изрод такъв. Като искаш секс отиваш на магистралата. Момичето не ти е длъжно.
...
Все едно да ни задаваш въпрос - как да я изнасиля без после да ме остави.....
идиот....
ХахахахПървоначално написано от TheEndless
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти нормален ли си бе?Спри да пришпорваш момичето.Обичал я...Айде моля ти се...пф...Та ти изобщо знаеш ли какво е любов към друго човешко същество???...
Такива като теб изобщо не трябва да се раждат мекотело такова!По-добре остави горкото момиче на мира,та поне да не й губиш времето.Бих ти казала много неща,но няма да се занимавам.И без това само дето ще си хабя нервите за нищо...Айде изпарявай се вече,че ми иде да те убия...
![]()
По темата...Като ти се е*е ходи при съученичките ти(поне едно 50% от тях ще ти пуснат веднага,така че...)...И да,малък си...Къде си тръгнал изобщо???Не говоря само за годините ти,ами и за акъла като на десет годишен хлапак...Ако предположим,че в скоро време твоята приятелка(силно казано приятелка)ти пусне,то абсолютно съм убедена,че няма да се мине много и ще пуснеш тема"ами тя май е бременна..."...Бе оправяйте се,ама поне не проваляйте живота на другите...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
съжалявам, но точно този коментар си просиш, истината е че сте малки !Първоначално написано от Darkrein
Fuck you You fucking Fuckers
Абе, пишлеме, вижда се, че си емоционално недоразвит, за физически да не говорим! Щял да чука грубо ГОЛЕМИЯТ МЪЖ! Ами вземи да пробваш и после се моли тея от детска педагогическа стая да те намерят преди баща и! Като имаш нужда от секс после всяка вечер ще те плющят мангалите в поправителния дом!
+1Първоначално написано от X0
Аве ей пръдльо, ти за кво си си хваанал гадже бе? За да я наебеш ли? В това ли се изразява твоята любов? Отивай да блъскаш чикии и стига си занимавал момичето, остави я да си намери някой свестен, а не лайненце като тебе!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Търпението му е майката, споко![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Приятелю ако я натискаш така мноу лошо и за тебе и за нея-ей такива като тебе стават "евтини мъже с комплекси".Сори ама щом я натискаш така,земи си намери друга дето да я е**ш всеки ден.....е такива като тебе ту зад мене,ту под мене![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
----Оскар Уайлд-----
Искаш съвет как да постъпиш? Ето- Разкарай се максимално бързо от живота й!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Гладна кокошка - просо сънуваПървоначално написано от Darkrein
![]()
за гаджето ми което е на 20 и има много повече нужда от секс от теб не ме пришпорва , а не ми е първия ! На 14 е много рано за едно момиче ! Радвай и се , обичай си я , но не я карай да прави секс ! Лъскай , ама и на теб ти е раничко за секс !
Нормално да не иска , въпреки че много вече го правят на 14.. А ако бях на мястото на момичето щях да ти бия доста набързо шутовете
.. Ти може би незнаеш как да използваш пишката си , секс тръгнал да си търси .. Ами , ако направите някоя беля какво ?! .. Ще идете при майка й да и кажете или при твойта ?! .. Пхаха
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Олигофрен. На 14 година пък иска да ебе.. оф боже на къде отива света.. остави я като неиска !
аве п**ко майна имал си нужда от секс още си малък ве ... и то момичето щом неще начи неще ве ... тъп ли си бахти олигофрените ... ти тва ако го наричаш обич ........
Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
Моето си е моето, чуждото е общо.
Един за всички и всеки за себе си.