- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 3ащо правят така
Здравейте,на 12 съм и искам съвет. От около 3 месеца една от приятелките ми движи с друга компания. Тя е 6 клас а ходи с един от 9. Нямам нищо против това - той е готин,само че всички от тяхната компания освен него пушат и пият. И днес тя ги доведе в нашия квартал.Посмяхме се и тя заговори едно от момчетата. Каза му нещо на ухо, после ме пита дали ми харесва това момче,понеже той казал 4е е съгласен да ходим,6тото му харесвам.Казах и- първо - той пие пуши и е на 15,въпреки че е добър,смисъл- супер характер.Второ-не ме кефи компанията му. Трето- страх ме е да не стана като тях, и четвърто- на 12 съм и мисля,че сега му е времето да уча а не да се занимавам с гаджета. (смисъл не то4но този месец да у4а, а просто 12-13 трябва да у4а а 14-15-16 и нататък-да съ4етавам и двете.) Тя ми каза- пф ти си супер старомодна.Аз се прибрах и викам- къде сгре6их... после излязох те бе6е там, питах я иска ли да играем на не6то а тя ми казва не6то съвсем друго- офф мн си зле 6то не му прие... За6то така стана ? Какво обърках- тя постоянно ми го натяква- 4е съм старомодна, нз си ко 4е било яко да по4не6 на 11-12 да ходи6 по гаджета- о6те пове4е батковци...Кажете- да не би да е права ? наистина ли съм старомодна и зле ?
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!