- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ясмин-свършване вътре?!?!?!
гаджето ми пие противозачатачни "ясмин" мога ли да свършвам вътре??? според вас де![]()
Абе то че можеш - това е сигурно, ама би ли рискувал?!?! Нищо не е на 100% сигурно!!!![]()
A според гинеколога?Знам,че надали неговото мнение е важно или вярно,но все пак пробваите.Не като нас,които можем да кажем дали гаджето ти е бременна или от какво е болна,само като си помислим за нея.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ми да си призная ..... вече няколко пъти ... станааааммммааа нзн ...по точно не стана нищо де
луда работа
Оф,поредната малоумна тема,където някой се фука...
Добре,вие си го правите без кондом и даже свърпваш в нея.Поздравления.А за какво ни питаш нас,щом вече си го правите?След дъжда качулка му се вика.
Браво,похвали се.Сега пусни смислена тема,или ако не можеш-ходи и си свършвай в приятелката.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Дай и аз да свърша в приятелката ти! Ако не зачене, значи стават хапчетата. Пословичен съм с палавата си и плодовита сперма, не за друго.![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Всеки един път като свършваш в нея има риск,да забременее.Първоначално написано от nikito850612
По-добре внимавайте.![]()
Абе хайде стига сте дрънкали простотии. То ако така се забременяваше като пиеш противозачатъчни от кой зор да ги пиеш? Ако беше така да имах десетина племенника вече, ама тц, нямам още ни един, така че свършвай си в приятелката пич и си се кефи, няма страшноПървоначално написано от Lysit0
АКО е пропуснала таблетка и са минали повече от 12 часа или АКО има проблеми със стомашно-чревния тракт.Първоначално написано от Lysit0
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ей да ни поканиш на кръщането![]()
Действай на сигурно
С капут