- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- работа пред компа
значи преди няколко минути видях по новините че някъв си изкарва
парички от интернет само там някви реклами ако някой знае тоя сайт нека го каже че са нуждая от парички тря си събера пари за като излезе нокиа н97![]()
Че той не е само 1 сайта хаха... много са. Търси в нета bux
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Не се надявай. Не всичко е така както изглежда. Просто хората си муслят "я виж ще цъкам тука и парите ще валят", да ама не. Не си заслужава, но ако искаш опитай.
Всъщност не ти трябва това. Всичко представлява цъкане върху линкове и за всяко цъкане ти дават по 1 ст. На ден можещ да правиш по 50 ст най много. На края на месеца, ако имаш над 10 лв ти ги пращат. Има и алтернативи да разпращаш линка към други. Там наградата е 5 ст.
http://www.rdd.boxmail.biz/cgi-bin/g...action=article вижте тва кво ще кажете ?
Хахахаха имаше един, дето даваше пари, самооооооо ако са над 50лв. а те се изкарват трудно. Просто не се връзвай.
Еми по-добре тогава си изкарвай парите с правенен на Уеб Дизайни или Изготвяне на сайтове... Печелят се много повече пари.Първоначално написано от AnD1i
Хахах, мда наистина един съфорумник (не от тук) взе към 60-70 $
Пък един пр-ел тоя месец взе 400 лв от и-нет покер и не е за 1 път ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, ама да играеш на комар си е чист късмет... днес взимаш 400лв. утре си назад с 1000лв. Най-сигурния начин е да се занимаваш с някакъв вид програмиране. Да се занимаваш и то сериозно или с Уеб дизайн. Много теми съм чел в други форуми и все големи цифри се пишат... така, че помисли си![]()
тва па ме уби...Първоначално написано от tqnko
е нека изкарва пари, де. Четох за някво момиче, което изкарало $1 000 000 от направата на сайтове..що и аз не ги изкарам само със сайтове![]()
![]()
айде понеже съм добрата Фея на: гледкай и цъкай, па после ще видим дали си спечелил![]()
http://www.download.bg/index.php?cls...ad&t=168071&q=
Ех аз съм си купил ebisevgyza.com и смятам от него да изкарам 1 000 000 ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Оф упорити сте. Няма да се занимавам повече да ви налея акъл. Цъкай си и лъжи хората да ти влизат през акаунта.
Четох в нета коментари и излиза, че може би едва 10-20% от хората печелят РЕАЛНИ пари от това. Другите го духат. Няма смисъл да даваш на 100 души награда като можеш и на 10 да дадеш. Дадеш ли на 10 те ще продължават да работят за теб и ще повлияят на мнението на другите. Просто пари си печелят с измама/лъжа. Като искаш да печелиш пари пращай по Емейл отговрои на кръстословици/судоку!
And1i влизай в ето тия сайтове bux.bg, cashmybux.com, earnmybux.com и там още 1-2 имаше, ама ги забравих. Всъщност както ти казаха вече тук само трябва да цъкаш на едни линкове, не ти трябва фотошоп и т.н...това е друго. Чувал съм наистина, че много хора са печелили пари от това и на мен ми се стори интересно. Простите сметки изкарваха, че за 4-5 седмици можеш да събереш достатъчно пари, за да изтеглиш, ако имаш и реферали става по-бързо, но за тази заигравка трябва да си сериозен и да цъкаш всеки ден. Има далавера в това...но и Samoten89 има право. Напълно възможно е да дават само на една част от хората, така те казват че са спечелили, започват и други и така хем поддържат представите, че се печели, хем не плащат на всеки. Абе с една дума...бизнес. Ако наистина си заинтересован можеш да опиташ, нищо не губиш![]()
От интернет не се печелят много пари а само по някакви си 5-6 $ на месец.. А този,който го показваха по БТВ само така си мисли,че ще изкара 300 $ .. Цъка в 1на програма,която е чист скам (не плаща накрая) Ако някой все пак се интересува има един много добър форум: pari-ot-internet.com
Боже... ае човек я се светни малко и не се излагай. Какво ще ме убеждаваш, че да работиш за някоя фирма за изготвяне на функционални сайтове не взима много ли? А още по-добре ще вади, ако си работи сам.Първоначално написано от tqnko
Аз от колко годишен мислиш, че се занимавам с Уеб програмиране... от 14 годишен някъде и аз... почнах с основното и сега съм много по-напред. Така, че ако иска наистина по-добър начин да си вади парите(говорим за пред компа) да се засили към някоя от тези области, които ги повтарям постоянно. Тези работи не са за всеки, така че ако не може да схване нищо от тези области по-добре да си намери друга работа или да са бъхти на тея сайтове.... Не можете да ме убедите, че има по-добър начин за вадене на що годе хубави пари.
Прочети за него в pari-ot-internet.com Там има и всички останали сайтове..Първоначално написано от AnD1i
Аз предлагам да се хванеш на работа зад компа) научи малко хардуера това онова и ходи да ремонтираш , пред компа само въшки ще ловиш
ako stava6e s teq saitove 6tqh da s1m milioner e..
toq e kal1p za web design ne staa
Туи с тия саитове е чиста измама на 100 линка щракнати дава 00.1 .Ако ненаправиш по малко от 20 долара на месец неги изплащат.
Сметниси сам на колко хиляди линка трябва да щракнеш , докато саита към които си се регистрирал по този начин заради твоита "помощ" на тези 100 линка прави стотици дори хиляди долара.На ден от балами които си мислят че правят бързи пари .
Просто далаверата е такава че този саит в които се регистрираш има договор с фирми които продават различни стоки , които фирми от своя страна плащат на този саит да разпространят линковете с реклама .
И вместо операторите в този саит да се занимават с това , са направили това нещо , за балъци кои си мислят че печелят нещо.