- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защоооо :( ;(
...................
Заеби го тъпия глупак....според мене просто те е имал за бройка и ся го е страх да ти каже.... надявам се да греша ноо....се пак успех....
................
с непукизъм....тва според мене е най-дборе
Той на колко е, ти на колко си? От кога се познавате?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
...................................
Не, прекалено е детинско.Първоначално написано от Tajnomomiche
....................
Мислех те за по-малка.Както и да е..
Според мен би трябвало и двамата да сте достатъчно зрели и да знаете кога да спрете да се занимавате с глупости. Той явно е супер несериозен (сигурна ли си, че искаш такова гадже?) а ти прекалено се вживяваш... take it easy.Според мен най-добре се дръж сякаш не ти пука, а той ако те иска знае къде да те намери.
Това не го очаквах да излезе от устата на вече почти възрастен човек..Първоначално написано от Tajnomomiche
ACϟDC
............
. Не сме виновни ние мъжете , просто въпросния човек е задник (явно)Първоначално написано от Tajnomomiche
ACϟDC
ами ... виж кажи му, че по този начин прави тъпо ... и, че те наранява.
и ддз мисля,че сте големи хора и така като те игнорира не прави нищо ... а се държи като пълния олигофрен.![]()
Съгласна съмПървоначално написано от scoobydors
А иначе съвета е ми е въобще да не се занимаваш с него, а ако пък това положение те измъчва и искаш да разбереш на какво се дължи това негово поведение тогава му се обади и го помоли да излезете да се изясните
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
....................
Пребий го!Първоначално написано от Tajnomomiche
Yeah ! тове е идеяПървоначално написано от scoobydors
неосъществима идея
![]()
![]()
п.п. сори за спама но поне малко се разсейвам така![]()
![]()
![]()
А е вие луди ли сте кво я надъхвате поставете се на мястото на момчето тя е виновната и знам много добре защо ти се е ядосало момчето и на мен да ми кажат не искам в даскало да знаят за нас и аз така щях да постъпя.Всеки мъж би постъпил така.Кво искаш звезди да ти сваля???Погледни малко своите грешки и тогава обвиняваи хората.
St.ANGER
......................
не мога да разбера кво значение имат хората аз ако слушах хората трябваше да не съм с моята приятелка ама си имам мое мнение за нея и не ме интересува никои
St.ANGER
....................
а е кво ти пука да говорят да ги еба.То се връща спокоино
St.ANGER
............