.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

За всички вас!

Основавам личната си флууд тема. Тук ще говоря за вас и то съвсем не зад гърба ви. Ще коментирам колко не ви харесвам и колко хубаво би било ако случайно утре ви блъсне метеорит. Ще коментирам колко харесвам себе си и как трябва да ми дадете всичките си спестявания, за да мога да изпълня по-висши цели с тях от колкото вие самите бихте могли. Тук ще пиша когато съм ужасно отегчен защото, господ не е бил достатъчно изобретателен да измисли, достатъчно интересен за мен свят и как още не се е родил достоен архитект, който да построи мой паметник в центъра на всички градове(и на по големите села, заслужили тази чест).

П.П. Ако сте открили правописни или други грешки грешите. Ако сте проверили в учебник или речник дали сте прави и се окаже, че сте прави речника греши. Граматиката понякога греши. Аз никога.
    ицулкобетсеив

Град
    40 Miles from the Sun
    Нали щеше да идваш в Пловдив, кво стана. ;д

Град
    Ямбол
    Ти у ред ли си ?

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Re: За всички вас!

Цитирай Първоначално написано от YouNeedLobotomy
    Основавам личната си флууд тема. Тук ще говоря за вас и то съвсем не зад гърба ви. Ще коментирам колко не ви харесвам и колко хубаво би било ако случайно утре ви блъсне метеорит. Ще коментирам колко харесвам себе си и как трябва да ми дадете всичките си спестявания, за да мога да изпълня по-висши цели с тях от колкото вие самите бихте могли. Тук ще пиша когато съм ужасно отегчен защото, господ не е бил достатъчно изобретателен да измисли, достатъчно интересен за мен свят и как още не се е родил достоен архитект, който да построи мой паметник в центъра на всички градове(и на по големите села, заслужили тази чест).

П.П. Ако сте открили правописни или други грешки грешите. Ако сте проверили в учебник или речник дали сте прави и се окаже, че сте прави речника греши. Граматиката понякога греши. Аз никога.
    Господин Перфектния Давай коментирай ме То бива нарцисизъм, ама чак толкова
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... мисля, че имаш проблем Не че нещу ... ама си твърде самовлюбен ... то бива бива... ама твоето е прекалено ...

Re: За всички вас!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon

Господин Перфектния Давай коментирай ме То бива нарцисизъм, ама чак толкова

Бидейки такава неспециална личност не би трябвало да си позволяваш, да искаш от мен коментар, но ще те определя най-общо. Ти си тъп. И си грозен.
    Не се оправдавай, защото дори да отричаш ти ще продължиш да бъдеш такъв. Няма как да избягаш от генетиката. Мрази ваще, инцестата и радиацията.
    ицулкобетсеив

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... мисля, че имаш проблем Не че нещу ... ама си твърде самовлюбен ... то бива бива... ама твоето е прекалено ...

Ще помоля за разбиране от всички, които ще ме нарекат самовлюбен от тук нататък. Всеки от вас би бил такъв ако имаше уникалната ми, мъжествена външност и очарователния ми приятен и мил характер. За нещастие обаче вие сте боклуци. Напълно нормално е да не сте самовлюбени. Кой би бил влюбен във вас за бога?
    ицулкобетсеив

Град
    Ямбол

Ще помоля за разбиране от всички, които ще ме нарекат самовлюбен от тук нататък. Всеки от вас би бил такъв ако имаше уникалната ми, мъжествена външност и очарователния ми приятен и мил характер. За нещастие обаче вие сте боклуци. Напълно нормално е да не сте самовлюбени. Кой би бил влюбен във вас за бога?

Виж к'во мъжки, колкото ние сме буклуци, толкова си и ти. Обаче колкото си тъп ти, не всички са толкова много....

Цитирай Първоначално написано от scoobydors

Виж к'во мъжки, колкото ние сме буклуци, толкова си и ти. Обаче колкото си тъп ти, не всички са толкова много....

Определено никой от вас не е тъп колкото мен. Аз съм брилиянтен. Вие сте идиоти.
    ицулкобетсеив

Oooooo в грешка си мой човек ...
    Първо предпочитам някой друг да ме обича отколкото сама да си се ... защото ми изглежда малко или много жалко да се превъзнасям ...
    Второ ... не можеш да обобщиш всички с "боклуци", защото не познаваш и половината от тук и нямаш това право ...
    Трето .. незнам дали си "мъжествен" ... щоту не съм те виждала пък и ако това ти е характера да се хвалиш сам не е от най-приятните...

Край! Съсипа ме!

Oooooo в грешка си мой човек ...
    Първо предпочитам някой друг да ме обича отколкото сама да си се ... защото ми изглежда малко или много жалко да се превъзнасям ...
    Второ ... не можеш да обобщиш всички с "боклуци", защото не познаваш и половината от тук и нямаш това право ...
    Трето .. незнам дали си "мъжествен" ... щоту не съм те виждала пък и ако това ти е характера да се хвалиш сам не е от най-приятните...

Аз съм жертва на чара си. Както всички останали.
    Не ми трябва да съм разглеждал кофата за боклук, за да знам, че в нея има най-вече боклуци. А ти не се опитвай да избягаш от факта, че си жалка като си обясняваш, че не правиш жалки неща. Щетата вече е нанесена. Ти си се родила.
    П.П. Не трябва да звучи като обреченост винаги можеш да се спасип чрез самоубийство.
    ицулкобетсеив

Град
    Валхала
    Е може наистина да е велик човека!

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Ямбол
    П.П. Не трябва да звучи като обреченост винаги можеш да се спасип чрез самоубийство.
    Опитваш се да бъдеш оригинален, но ефекта е само, че ставаш все по-смешен....

Авторе не ми се занимава с тебе ...
    Дано някой те търпи ... ама не се наемам аз ...
    Ама не си прав ...

За да си наистина смешен се изисква много оригиналност.
    П.П. Ти си идиот.
    ицулкобетсеив

Мислех, че съм единствен!
    Ти си гадна реплика!!!

Ама не си прав ...

Всъщност наиситна не съм прав. Но когато казах, че не си обречена ме обзе афект на жал. Всъщност тъпотата ти е толкова всемирна и могъща, че да задмине границите на смъртта няма да е трудно. Ще си тъпа даже на оня свят.
    ицулкобетсеив

Град
    Валхала
    ИСУС Е ПОКЕМОН!

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ся остана да си хермафродит и да прайш поколение сам със себе си и децата ти да са ти точно копие

но за тебе има решение ще ти кажа какво би казал другаря Сталин за теб "нет человек нет проблем"

Град
    Ямбол

За да си наистина смешен се изисква много оригиналност.
    П.П. Ти си идиот.
    Не ми се занимава с глупаци
    Живей си мизерния животец и се надявай някой ден да станеш толкова велик, за колкото се представяш. Успех! (ще имаш огромна нужда от него)

Цитирай Първоначално написано от haritov
    ся остана да си хермафродит и да прайш поколение сам със себе си и децата ти да са ти точно копие

но за тебе има решение ще ти кажа какво би казал другаря Сталин за теб "нет человек нет проблем"

Тъпак. Хемрафродитите немогат да правят поколение сами със себе си.
    ицулкобетсеив

Град
    системата дегоба
    Ама не си прав ...

Всъщност наиситна не съм прав. Но когато казах, че не си обречена ме обзе афект на жал. Всъщност тъпотата ти е толкова всемирна и могъща, че да задмине границите на смъртта няма да е трудно. Ще си тъпа даже на оня свят.
    като гледам тъпотата при тебе се е застояла

ти си толкова тъп ама тъп че чак вдлъбнат от тъпотия

Цитирай Първоначално написано от scoobydor

Не ми се занимава с глупаци

Истинска трагедия е, че трябва да живееш със себе си.
    ицулкобетсеив

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov

Тъпак. Хемрафродитите немогат да правят поколение сами със себе си.

ти пък си шебек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си