- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички вас!
Основавам личната си флууд тема. Тук ще говоря за вас и то съвсем не зад гърба ви. Ще коментирам колко не ви харесвам и колко хубаво би било ако случайно утре ви блъсне метеорит. Ще коментирам колко харесвам себе си и как трябва да ми дадете всичките си спестявания, за да мога да изпълня по-висши цели с тях от колкото вие самите бихте могли. Тук ще пиша когато съм ужасно отегчен защото, господ не е бил достатъчно изобретателен да измисли, достатъчно интересен за мен свят и как още не се е родил достоен архитект, който да построи мой паметник в центъра на всички градове(и на по големите села, заслужили тази чест).
П.П. Ако сте открили правописни или други грешки грешите. Ако сте проверили в учебник или речник дали сте прави и се окаже, че сте прави речника греши. Граматиката понякога греши. Аз никога.
ицулкобетсеив
Нали щеше да идваш в Пловдив, кво стана. ;д
Ти у ред ли си ?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Господин ПерфектнияПървоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
![]()
![]()
Давай коментирай ме
![]()
![]()
То бива нарцисизъм, ама чак толкова
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
... мисля, че имаш проблемНе че нещу ... ама си твърде самовлюбен ... то бива бива... ама твоето е прекалено ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Ilikeliljon
Бидейки такава неспециална личност не би трябвало да си позволяваш, да искаш от мен коментар, но ще те определя най-общо. Ти си тъп. И си грозен.
Не се оправдавай, защото дори да отричаш ти ще продължиш да бъдеш такъв. Няма как да избягаш от генетиката. Мрази ваще, инцестата и радиацията.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от Hilary_
Ще помоля за разбиране от всички, които ще ме нарекат самовлюбен от тук нататък. Всеки от вас би бил такъв ако имаше уникалната ми, мъжествена външност и очарователния ми приятен и мил характер. За нещастие обаче вие сте боклуци. Напълно нормално е да не сте самовлюбени. Кой би бил влюбен във вас за бога?
ицулкобетсеив
Първоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж к'во мъжки, колкото ние сме буклуци, толкова си и ти. Обаче колкото си тъп ти, не всички са толкова много....![]()
Първоначално написано от scoobydors
Определено никой от вас не е тъп колкото мен. Аз съм брилиянтен. Вие сте идиоти.
ицулкобетсеив
Oooooo в грешка си мой човек ...![]()
Първо предпочитам някой друг да ме обича отколкото сама да си се ... защото ми изглежда малко или много жалко да се превъзнасям ...![]()
Второ ... не можеш да обобщиш всички с "боклуци", защото не познаваш и половината от тук и нямаш това право ...![]()
Трето .. незнам дали си "мъжествен" ... щоту не съм те виждала пък и ако това ти е характера да се хвалиш сам не е от най-приятните...![]()
Priceless .. <3
Аз съм жертва на чара си. Както всички останали.
Не ми трябва да съм разглеждал кофата за боклук, за да знам, че в нея има най-вече боклуци. А ти не се опитвай да избягаш от факта, че си жалка като си обясняваш, че не правиш жалки неща. Щетата вече е нанесена. Ти си се родила.
П.П. Не трябва да звучи като обреченост винаги можеш да се спасип чрез самоубийство.
ицулкобетсеив
Опитваш се да бъдеш оригинален, но ефекта е само, че ставаш все по-смешен....Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Авторе не ми се занимава с тебе ...![]()
![]()
![]()
Дано някой те търпи ... ама не се наемам аз ...
Ама не си прав ...![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от scoobydors
За да си наистина смешен се изисква много оригиналност.
П.П. Ти си идиот.
ицулкобетсеив
Мислех, че съм единствен!
Ти си гадна реплика!!!
Всъщност наиситна не съм прав. Но когато казах, че не си обречена ме обзе афект на жал. Всъщност тъпотата ти е толкова всемирна и могъща, че да задмине границите на смъртта няма да е трудно. Ще си тъпа даже на оня свят.
ицулкобетсеив
ся остана да си хермафродит и да прайш поколение сам със себе си и децата ти да са ти точно копие
но за тебе има решение ще ти кажа какво би казал другаря Сталин за теб "нет человек нет проблем"
Не ми се занимава с глупациПървоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
Живей си мизерния животец и се надявай някой ден да станеш толкова велик, за колкото се представяш. Успех!(ще имаш огромна нужда от него)
Първоначално написано от haritov
Тъпак. Хемрафродитите немогат да правят поколение сами със себе си.
ицулкобетсеив
като гледам тъпотата при тебе се е застоялаПървоначално написано от YouNeedLobotomy
ти си толкова тъп ама тъп че чак вдлъбнат от тъпотия
Първоначално написано от scoobydor
Истинска трагедия е, че трябва да живееш със себе си.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от YouNeedLobotomy
ти пък си шебек