- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички вас!
Ахаааааааа... благодаря за разсяснението![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Първоначално написано от DJ_Mrav4o
Няма проблем.
ицулкобетсеив
евалата,авторе![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Защото най-хубавият спам ставаше тук. ^^
Първоначално написано от LizZz
Има те. Просто не си специален.
ицулкобетсеив
Говоря за спам темите по 20 страници, а такива не е имало от доста време. Разбираемо е, хората пораснаха, на никой не му се кисне тук вече. Дори на мен.
Напомняш ми на бившия ми приятел - той е същото самовлюбено момче като тебПървоначално написано от YouNeedLobotomy
Може би двамата ще си паснете
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ти ,глезльо такъв просто няма къде другаде да се правиш на важен и си решил чрез форума да се направиш на Бог.На думи всеки може да се направи на важен,но никой никога не е и не може да бъде идеален разбери го,защото отстрани изглеждаш смешен.Тъпотата ти няма граници .Осъзнай,че Бог е един и този Бог не си ти.Само той е съвършен и има способността да затрие такива самохвалковци,като теб придаващи си ненужна важност.
^ много добро изказване ThisISme ,разката му фамилията на тоз![]()
аааааааааахахахаххааааааа аааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какъв прекрасен старт на деня ми
![]()
![]()
аа супер много ме развесели с "умните" си изказвания
БРАВОО ! Продължавай все така, та да може всеки ден денят ми да започва с МНОГО ЗДРАВ СМЯХ
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Разкарай си промития мозък.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
..не трябва да се обиждате..трябва да ви е смешно..
![]()
![]()
..много ми напомняш на някого..
..само дето беше момиче..и навсякъде пишеше НАДУТА МАРКОВА ПИЧКА ОТ ЛЮЛИН
![]()
![]()
..интересно ми е кво ще измислиш за мен..много искам..
![]()
![]()
![]()
![]()
В интернет на всички ви е лесно да се прайте на гузари или на някфи мн умни като нашия "богоподобен" автор дет е прекалил с гледането на доктор хаус и ся иска са побузика малко ...... и добре го е измислил поне туй му признавам !!!!![]()
![]()
най накрая да видя човек самоуверен в себе си както мен , мислех че съм единствен хехехеххе Ю СЪК УИ РУЛЗЗЗЗЗЗ ФЪК 0ФФФ ДЮДС
Чукайте се за удоволствие
Първоначално написано от ThisIsMe
нима си виждал БОГ че да казваш че е перфектен ? ХАХАХХАХАХАХА смешко
Направо ме изумявате. Не, по-скоро ме натъжавате. ;x
Твоят подпис е напълно еднакъв с моя , само дето мен не ме е срам да кажа това което мисля и чувствамПървоначално написано от ThisIsMe
Оф защо ме караш да споря с девственица тогаваПървоначално написано от ThisIsMe
Ако има любов , шъ има и чукъние , ако не го знаеш да ти го кажа .. и не се мъча да се разбера с теб .. просто ти казвам нещата каквито са (Sprite)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮