- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни приказки
Обичате ли да ви говорят мърсотии по време на секс? Аз лично обожавам да чувам в ухото си колко съм секси и какво иска да направи с мен. Самата аз приказвам много. Мисля, че е прекрасно.
Споделете![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Обичам да чувам името си под формата на стон.. ; )
Аз лично обичам , да говоря и да ми се говори това много ме възбужда и самият секс е още по-добър по този начин , естествено тези разговори си остават интимни дори и да звучат адски мръснишки докато го правя след това всичко си идва на място и диалога се нормализира така да се каже.Аз обичам когато съм говорил "мърсотиики" на партньорката ми в даден момент когато сме на заведение , купон или нещо от сорта да и напомням за даденият момент примерно : помниш ли как ... еди какво си като и шепна на ухо и и казвам че искам и като се приберем да го повторим това действа много стимулиращо , който не го е практикувал нека пробва , действа безотказно!
Възбуждам се като си припомням какви неща сме с приказвали в леглото...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
+1Първоначално написано от Youth_boy
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Може, но не някви супер перверзни. Пък и си зависи от секса. Ако е романтичен секс предпочитам да чувам "обичам те" и тем подобни. Ако е дивашки - всичко става!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
В леглото не съм по приказките.Предпочитам да гледам партньора си в очите по време на секс.Рядко ми се е случвало да ми говори мърсоти (или пък аз на нея).
+2736582765287365278956278935627985628935272985629 835627 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми с приятелката ми има моменти в които просто няма как да не си кажем по някоя мръсотиика и става дори многократно по възбуждащо .... Някой спомена за това, че като сме някъде и си спомняме разните такива моменти - е заради тва ходя по цял ден "с тесни гащи" .... Приятелката ме дарзни много ама мене тва ми е много любимоПървоначално написано от suitable
Друг спомена за това, че обиал в очите да се гледат, уу това е върховно и като я гледам как леко и бавно се извива под мен, как пъшка, как ме гледа влюбено и като рпошепне нещо я мръснишко, я перверзно или каквото и забравям да спирам
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ами не ми звучи възбуждащо,но всеки с предпочитанията си,нали?!![]()
Еми да случва се често![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
И аз така.......Първоначално написано от scoobydors
![]()
Обичам, обичам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Оооооооо!!! :P Съгласна съм! Обожавам да чувам всякфи подобни мръсотийки..! И като говорите за напомнянето в някое заведение... Най-обичам като реши да ми припомни кфо съм казала и да ме пита дали иска да го повторим, направо го дърпам и на най-близкото възможно място... хм...и той просто няма право на глас..Първоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
mhm
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Предпочитам тишината![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ОБОЖАВАМ,ОБОЖАВАМ,ОБОЖАВАМ !!!Направо издивявам,когато приятеля ми по време на скес ми говори разни мръсни думички или ми говори какво иска да направи с мен в този момент...ааа замечтах се...обичам и като сме на публично място да ми шепне нещо в ухото...лелееее![]()
![]()
![]()
Много обичам и като го правим да ме гледа в очите и да виждам доволната му физиономия,как е леко запъхтян,толкова горещ,че чак парещ,да усещам как пулса му все повече се ускорява и той забързва още и още и...Опа
![]()
![]()
![]()
![]()
Таааа така...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ти само се пооправи малко аз ще те навестя у васПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
и на мен ми харесват ама няма на кой да ги приказвам или да ми ги казват![]()
Определено се вижда, че си мръсницаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Има доста навити на теб във форума :P :P
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
предпочитам да слушам гласа на момичето си ... да вика от кеф.. няма по вазбуждащо от гласа и ... :P![]()
![]()