.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Момичета,момчета...малко помощ!

Утре съм на среща с момиче,кажете ко да правя.Не че не съм излизал с момиче на среща до сега,но просто искам някой друг съвет,какво да правя и как да се държа.Ще помоля и 2-та пола,да ми дадат малко познания,туку виж науча нeщо ново.
    Момчета,кажете някой ваш успешен трик,за да ви хареса момичето.
    Момичета,кажете как обичате да се държат с вас,на 1-ва среща?Какви са очакванията ви,на 1-ва среща,както и какво обичате да правите на среща с момче.

Знам,че има тема "Как да се харесаме на момиче" но искам да чуя по отделно мненията и на 2-та пола.МОЛЯ администраторите и модераторите,да не закриват темата ми

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Бъди естествен, такъв какъвто си Лично на мен много би ми допаднало момчето да ме изпрати до нас Също така и не прибързвай в смисъ - целувки, прегръдки, докажи и че може да разчита на теб и че може да ти се има доверие Успех
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Еми и аз също ще те посъветвам да бъдеш себе си. На никой няма да му хареса да види на първата среща едно момче .. а пък полсе напълно различен.
    Ако мислиш че е сериозна, говорете за вас. Може би по лични неща. Така тя ще ти се довери, че и казваш важни за теб неща.
    Ако мислиш че и харесва можеш да я прегърнеш. Не избързвай с целувките. Може да отидете първо някъде да се разходите, после да седнете на някое тихичко място ..
    ии мисля че тези неща ги знаеш ама .. все пак :P

Айде и Успехх
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Както каза Take_That изпращането до тях. Аз съм малко по-голяма и от доста време не съм имала такова ухажване, но по принцип не са се променили много неща от тогава до сега. Винаги ми прави впечатление дали момчето е кавалер. Много държа на това, да ми отваря врата, през тясно място да ме пуска да мина първо аз, да ме изпрати и тн.

Относно държание определено не се дръж като кой съм аз. Бих казала да отидете на по-оживено като за първа среща, пък вече като я изпращаш да сте така по-близки. Мисълта ми, че ако я завлечеш веднага към вас или към горичката, може да се изплаши.

П.п. Това ми напомни за момчетата в супера до нас. Доста голямо текучество има и всичките разбира се правят комплименти на пазаруващите момичета, но сега е един, който не мога да го понасям, с мен е адски мил, обаче се държи гадно с бабите и колкото повече се опитва да ме впечатли, толкова повече ме отвращава.

Голям фен Аватара на Aicken
    спомням си младите години

няма да ти давам съвет само ти пожелавам успех
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Момичета,момчета...малко помощ!

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Утре съм на среща с момиче,кажете ко да правя.Не че не съм излизал с момиче на среща до сега,но просто искам някой друг съвет,какво да правя и как да се държа.Ще помоля и 2-та пола,да ми дадат малко познания,туку виж науча нeщо ново.
    Момчета,кажете някой ваш успешен трик,за да ви хареса момичето.
    Момичета,кажете как обичате да се държат с вас,на 1-ва среща?Какви са очакванията ви,на 1-ва среща,както и какво обичате да правите на среща с момче.

Знам,че има тема "Как да се харесаме на момиче" но искам да чуя по отделно мненията и на 2-та пола.МОЛЯ администраторите и модераторите,да не закриват темата ми
    Как да ти кажа онбре ?!?!

Ако момичетата бяха еднотипни - щеше да има инструкция. Пипни тук за кеф, пипни там за емоция, целуни я по бузата за до... Не става онбре ! Не става. Бях помолил един друг участник в друга тема да ми каже "как да се оправя с една програмка на комп-а" .... и той нищо. Ако те питам теб - и ти няма да ми кажеш нищо. Как да ми кажеш като нито знаеш каква е - нито за какво служи. Същото е и с мацките.
    "ЕДНО МОМИЧЕ" не дава никаква информация за нея освен, че е момиче. Ако е курва - даи и пари, ако е скромна - недей да се правиш на гъзар, ако е отоврка не върви да играеш на скромен....
    Как и какво да ти кажем онбре като нищо не знаем за мацето освен, че е момиче ??!! Действай !! - това е !

Бъди внимателен!Не я натискай или опипвай!Попринцип,ако едно момиче иска повече близост,то започва първо....Просто жените сме така устроени!Говори с нея на теми,който ви сближават-тоест,с еднакви интереси...Ако пък не знаеш какво харесва,започни с нещо и по-нататък ще се види дали й допада диалога....Подари й цвете или бижу (не подарявай парфюми-това е един от най-лошите избори за подарък-първо,може да има алергия или изобщо да не й хареса)...Ако си се заговарял с приятелките й,попитай ги какво харесва и не харесва момичето за подарък или тема на разговор...Облечи се подходящо,дори и да не е скъпо.Ако едно момиче те уважава,няма да гледа маркови ли са дрехите ти.Хубаво е да се изкъпеш преди това,да сложиш често бельо и парфюм....Не се дръж с нея с като боклук...."О,мацо ай го праиме" е типичен пример,че си невъзпитан егоцентрик и не цениш,че тя е излязла с теб....Когато тя го желае,ще стане....Ако не можеш да чакаш,си намери някоя квартална....Момичето ще те хареса,ако имаш чувство за хумор и гледаш оптимистично на живота...Не бъде загубеняк,това може да е жената на мечтите ти!И не бъди пикльото,с когото всички ходят....Ти можеш да завладееш момичето без да си бил с обще 109450493 момичета....Не се дръж като всеки друг,имаш по-добри качества и си уникален,за разлика от кварталните гъзарчета,който не струват!

Не се прей на мутра щото ще развалиш нещата,повярвай ми!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Абе луди ли сте? ако не я целуне на първата среща ще остане в приятелската зона, а пък той не иска това нали? Ако не я целунеш на първата среща забрави. Просто се дръж естествено и много не и угаждай, все пак и на теб трябва да ти е хубаво.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Бъди мил с нея и й направи комплимент, за да я предразположиш към по-откровенни разовори, а след тях тя ще почне да гради доверие. А най-важното е наистина да я харесваш и да искаш да излезе нещо, защото иначе само ще я залъгваш.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    На мен ми харесва да не се прави на такъв какъвто не е ... смисъл усеща се... Харесва м ида няма "паузи" между разговорите... да има какво да каже.. да дава теми ... да ме разсмива... аз лично гледам и малките жестове... оглеждам човека от горе до долу ... Абе общо взето .. не се спичай ..

Бъди себе си
    Говорете за нещо, което и двамата харесвате, прави и комплименти, но не постоянно. Отидете на разходка, не се забивайте веднага на кафе. Не прибързвай с прегръдките и целувките, ако тя ти покаже, че иска - тогава. Ако до края не ти намекне с нищо, само я прегърни за чао и не насилвай нещата. Изпрати я до тях или до спирката ако пътува, бъди забавен и весел, не се спичай ии не прави големи паузи..
    Успех и най-важното - вярвай в себе си и всичко ще мине перфектно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си