dd
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Не бъди дребнава.Не знаеш колко ми е познато положението ти. Не се хващай за най-малкото, понякога трябва да се правят компромиси.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Според мен вина иматеи двамата в случая - ти се вкарваш във филмите като се караш с него за най-малкото, а той ти се лигави насреща![]()
Ако искаш да оправиш нещата просто прави компромиси, но не прекалявай с тях, иначе той ще ти се качи на главата и му обясни, че не ти е приятно постоянно да се прави на шут.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Обикновено първите месеци са най яките във връзката а вие още месец нямате и вече ще си взимате почивка един от друг че да се поуспокоите.Тая работа няма да я има най вероятно на момчето му е писнало както и на доста други на неговото място би им писнало от кофти настроение и скандали.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Пусни треска за злато,тва
не е интересно.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Просто не бъди толкова досадна ..И понякога го прегръщай ти не е нужно само той
![]()
За проблем във връзката винаги виновни са 2мата, но в случая според мен по-голямата част от вината е в теб! Момчето се чувства добре с теб, лигаво му е, иска просто да се отпуснете и да си прекарвате готино, пък ти какво толкова си тръгнала да се нервираш и да си търсиш проблеми в най-малките неща...
Един съвет - не се впрягай от дреболии като "отначалото и той ми го казваше, но напоследък нищо такова" ... Идеята е, че дори и да ги мислиш тези неща, няма как да промениш ако вече са му изчезнали чувствата( Тва най-грубо казано; не мисля, че между вас е така). Колкото по-бързо се освободиш от постоянната параноя - толкова по-бързо могат да се оправят нещата и ти да спреш да се нервираш и вс да е точно.
... +1Първоначално написано от Take_That
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+2 Ако продължава да се държи така,след като му разясниш нещата,повярвай ми,не те обичаПървоначално написано от Hilary_
![]()
ggg
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Това да ти се лигави като келеш насреща,когато му говориш сериозно,не е дребна работа =/
Лично мнение-скъсайте.Мисля,че връзката ви се е изчерпала,не може да си с човек,който не проявява елементарно уважение към теб и се държи сякаш не му пука.
Писнало му е от простотиите ти, затова му е изчезнало желанието да те гушка и да те лигави.. както и изобщо да се старае за теб.
Момчетата губят респекта си много бързо. Малцина ще търпят подобни сценки и ще им угаждат.
Наистина се опитай да пренебрегнеш някои неща, които те дразнят.
Прави по-малко драми и сцени, защото на него сигурно му е много смешно от тия небалансирани истерични жалки и женски изпълнения, като например да ставаш и да си ходиш, някви е такива
Още повече че ти не ги правиш категорично.. Ми нормално да си мисли че си лигава тъпа малка пикла.
Поне като ставаш и си заминаваш го прави веднъж за винагиИначе е смешно, тъпо и жалко. Хем не ти отърва, хем продължаваш да му се вреш. Ами не, не това е начина да накараш някого да се промени (което, между другото, е много трудна работа, да не кажа невъзможна. за да се промени някой спрямо теб, трябва и той самия да иска. congratulations, на твоето момче май не му пука много за теб?)
Нормално е като се лигавиш и нито го режеш, нито си с него, само му бучиш, пък много го лофкаш, да не му идва наум да скочи и да те прегърне... защото знае, че ти никога не си категорична.
То вие явно винаги се оправяте едва-едва и то пак по начин, по който не ти изнася.
Но, welcome to the life, той е брутален и много често нищо не е такова, каквото ни се иска на нас да бъде.
Еми НЕ БЪДИ дребнава.
Пренебрегвай се, в случай че си струва де... /ще напиша по-долу ред и за това/
Казвам ти всичко това от опит.. много много горчив опит със страхотни и недотам момчета, които съм изпускала заради капризите и невротичните ми изблициВинаги ми е било трудно да правя компромиси със себе си и своите желания... А и съм себична. Уж не съм, уж и аз като тебе "ловкам милуту", но все искам нещата да са както аз ги искам.. Което естествено не е възможно! Следователно - бъди реалистка. Примири се че не може винаги да си доволна. Компромиси прави. Не вкарвай драми и италиански скандали, супер смешно, жалко и истерично е.
Порасни.
И най-вече (забелязвам го като тенденция при себе си, но явно и при теб) - ако нещата са поизстинали вече от негова страна не се опитвай от нищото да правиш нещо. Може би вече не си струва, може би вече е изстинал към теб от толкова бурни емоции и откровено "женски" простотии? (ако е така, съжалявам доста. но в животът е така - някои уроци идват късно, когато вече сме загубили човека.. чак тогава осъзнаваме че нещо не ни е било ОК в поведението)
Все пак успех. Дано успееш да спасиш своята връзка. Ако има какво да се спасява де. /надявам се./
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен просто иди го гушни и поговорете..Нищо кой знае какво не е станало..И по-спокойно.Не избухвай за глупости..Ако не ти е приятно да се лигави просто му го кажи..Айде успехчета и горе главата!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
С две думи - пубертетски период.