- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- BILKA Collection
здравейте![]()
много се заинтересовах от рекламата за извайване и уголемяване на бюста на Bilkа.Интересно ми е някой друг използвал ли е вече този гел..?Аз днес си го купих и туко що се намазах...преди малко прочетох в дрг форум че хората са доволни и имало ефект....чудя се дали и тук има такива,понеже онзи форум беше за големи жени и те даваха своето мнение,но аз съм още Тийн и те първа ми растът гърдите чудя се дали това кремче ще ми навреди и ще получа обратния ефект![]()
искам сериозни мнения
иии аз мисля да си го взема имате ли представа за цени??![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
колко струва тоя гел ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз се интересувам. Мисля да си го взема.Първоначално написано от tonie__
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз си го взех за 9.70 лв![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Mм и аз мисля да си го взема..ако забележите ефект казвайте
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
http://beautycosmetic.biz/product_in...oducts_id=1307
някъде цените му бяха 7,9 и 15 лв
който го използва да пише има ли някакъв ефект след 30-дневната употреба и до каква промяна сте стигнали :P
аз си го взех за 9.98иии снощи се мазах и днес сутринта незнам ако не свърши много рабора за уголемяване,поне сега кожата ми е много мекичка и гладичка и мирише толкова хубаво че...
е все пак се надявам до 30тия ден да имам "забележителен" резултат
![]()
хммЗвучи доста примамливо
Може и аз да го опитам
![]()
ти като го помиришеш ще ти се прииска да го изядеш :P мисля да си взема 2-единия за ядене....после Евентуално ще ви пиша дали съм оцеляла![]()
![]()
![]()
![]()
Много теми съм срещала точно по повод продуктите на Билка, ползвала съм шампоана за мазна коса и крем за ръце с някакво грозде беше... Искам да попитам тези, които са ползвали и други продукти доволни ли са и какво са използвали...
"Колкото повече, толкова повече..!"
ето тази тема е от скоро прочети мнениятаПървоначално написано от cveteto64
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ilka+colection
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!