Цитирай Първоначално написано от InnchetO
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Тъжна история.....Я се стегни или го отрязваш или си с него и си му на разположение, когато той поиска. Ако не ти е ясно, нека ти стане ясно. Какви са тия глупави игрички, аз искам да сме заедно, ама все пак да изглеждам с недостъпна. Ти имаш ли достойнство бе момиче Той си имал приятелка толкова време и продължава да има и ти си говориш все едно тревичките са подухвани от вятъра и облаците се движат. Все едно нищо няма. Откъде го извъдихте това мислене нямам думи. По-добре си намери достойнството, хващай, каквото е останало от него и се махай от тоя човек и си намери свестно момче.
Ти май нещо не си разбрал/а темата
Какво трябва да съм му на повикване ли? Той да ме разиграва, да ме прави на луда, да ме отебава пък като му потрябвам да съм му на едно телефонче разтояние ли?
Искам да съм "недостъпна" за такова отношение. Тоест да му покажа, че не може така и или иска да е с мен или да се отебава.
И за какво достойнство бе МЕН.. дали пък няма да ми е по-малко достойнството като съм като евтина к***а? Само да свирне и тичкам да го видя.. Еми няма да стане.
За приятелката няма да коментирам.. Казах, по-убедена съм, че няма нищо към нея, отколкото съм убедена, че се казвам Инна.
Напротив доста добре разбрах темата и за това ти казах, че имаш два варианта. Много ясно, че не приемам да те смята за някаква курва. За това ти казах да го отрязваш. Иначе ако вярваш, че може да имате връзка, добре, ама да скъса с другата, иначе пак ти си тази, която е прецакана.