- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Девствен и срамежлив
Относно сексуалната култура не се притеснявай. Един велик човек беше казал не опита прави сексуалната техника, а усещането в секса създава сексуалната техника. Ако той те усеща няма нужда да знае разни техники и така нататък, всичко ще си дойде от само себе си. Принципно все трябва да има някакви основи, но той ги има, защото не познавам момче, което да не е видяло поне една гола снимка на жена.![]()
Та работата е сериозна и момчето определено има задръжки. Не те съветвам НИКОГА да му казваш, че е задръстен, защото това само ще говори, че не държиш на него. Нормално да има някакви задръжки в него, които вероятно може да не са свързани и с теб, а с него. Аз лично бих се заел да ви помогна, ако искаш. Пиши ми на лично и можем да се разберем нещо. Иначе има много неща да се кажат за тази история, но просто трябва доста да се изпише и да се уточнят някои неща.
![]()
![]()
Така че насреща съм, пиши, ако искаш
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!