.
Отговор в тема
Страница 1 от 20 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 495

Hybrid View

Град
    sofia

1000 стипендии 2008-2009

Разбрахте ли, че вече тече срока за кандидатстване за следващата година?
    доста е различно- който се интересува да погредне на сайта им

Супер фен
    Град
    Панацея
    Интересно
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Каде е сайта ? Дайте да видим.

Тази година ще преодолея несериозността си и мързела си и ще участвам. Успех на всички!

Бих участвала, но сигурно ще е третия път, когато се организира такова нещо.. пък и не отговарям на изискванията..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Абе сега съобщих на майка ми, че имам желание да участвам, а тя каза , че доходите ни са големи и не ставало Нещо не го схванах .. каза, че било ограничено в парите .. нещо такова Я някой ако може да ми обесни повече за това.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Абе сега съобщих на майка ми, че имам желание да участвам, а тя каза , че доходите ни са големи и не ставало Нещо не го схванах .. каза, че било ограничено в парите .. нещо такова Я някой ако може да ми обесни повече за това.

Има стипендия за деца, чиито семейни доходи са ниски. Може да участваш с есе. Там не мисля, че се гледат доходите.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Rossmary, благодаря
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Еми аз участвах миналата година и получих поощрителна стипендия.. И то, защото на въпроса "Какво мислиш да правиш с парите?" , аз отговорих с "Ми още не знам.. ". А нали цялата кампания е, за да се поощрят учениците, които искат да се занимават с учене и бла бла.. Е пре*бах се Иначе не е толкова трудно май... Трябва ти само есе и успех над 5.50... Мисля
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Да. Това с успеха е проблем :/ Защото тази година имам шанс да завърша със 6 по всичко, освен една тройка, която ще ми провали шанса за участие. Иначе темите за есе честно ме забиха и не знам въобще коя да избера. Пък и ако някой е участвал - да попитам: питат ли някакви въпроси за областта на интереса, който е избрал? В смисъл по-задълбочени?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    За какво става на въпрос ... някой да каже, че аз съм гений може да имзмисля нещо..
    The Spark

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Уфф, не знам дали ще участвам Честно казано не ми се занимава пак с всичко, та писане на есета, та тичане след учителите за препоръки, та службни бележки...и за какво? Да прецакат всичко с интервю по телефона...И защо подяволите кампанията не се популяризира? Имам чувстото, че ще участват само хора, участвали и миналия път????
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    не е вярно и аз ще участвам, а миналия път....пак бях неразбрала.....тъй че.... сега ще се развихря успех на всички
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от Rossmary
    Да. Това с успеха е проблем :/ Защото тази година имам шанс да завърша със 6 по всичко, освен една тройка, която ще ми провали шанса за участие. Иначе темите за есе честно ме забиха и не знам въобще коя да избера. Пък и ако някой е участвал - да попитам: питат ли някакви въпроси за областта на интереса, който е избрал? В смисъл по-задълбочени?
    Ами да. Ако стигнеш до интервюто, което се води по телефона, те питат за интересите ти. Започва се разговор от 30-40 мин около интересите ти. И накрая те питат "За какво ще използваш парите?" и ако кажеш "книги" и си им станал симпатичен в първата част те избират..
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Мерси, klamer4e ! Ако не те тормозя прекалено - да попитам още нещо. Четох, че в есето трябва да покажеш познания в областта на интереса, който си посочил. Това какво точно означава? Че при интерес "Български и литература" трябва да цитирам някакви любими мои автори, че при интерес "математика" трябва да знам дела на известни математици, че ако пиша на темата "„Човек смята, че листата на дърветата са пожълтели от есента, и едва после, когато поразмисли, разбира, че огънят и страстите на лятото са направили това.” Атанас Далчев ", трябва да съм чела повечето произведения на Далчев?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Мерси, klamer4e ! Ако не те тормозя прекалено - да попитам още нещо. Четох, че в есето трябва да покажеш познания в областта на интереса, който си посочил. Това какво точно означава? Че при интерес "Български и литература" трябва да цитирам някакви любими мои автори, че при интерес "математика" трябва да знам дела на известни математици, че ако пиша на темата "„Човек смята, че листата на дърветата са пожълтели от есента, и едва после, когато поразмисли, разбира, че огънят и страстите на лятото са направили това.” Атанас Далчев ", трябва да съм чела повечето произведения на Далчев?
    predpolagam da

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    паралелно
    Не е задължително. Само гледай да е обвързано с идеята, която въплъщава самото изказване.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Имам въпрос! Може ли да се кандидатства и за изклучителни постижения ,т.е 100 те стипендий и за 1000 те.....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мисля, че този път организацията им е по-добра от миналата година. Определено ще се пробвам пак

Аз ще пробвам за 1-ви път, но си мисля, че ще искат някви супер гениални неща...есета, отговори..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ...не се подценяваите само напред и нагоре.....дори и да не се получи...важен е опита

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Оф..изобщо не ми се занимава с всичките глупости около кандидатстването...
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Оф..изобщо не ми се занимава с всичките глупости около кандидатстването...
    ее не е чак толкова много..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си