- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2008-2009
Разбрахте ли, че вече тече срока за кандидатстване за следващата година?
доста е различно- който се интересува да погредне на сайта им![]()
Интересно
Първоначално написано от Say It Right
Каде е сайта ? Дайте да видим.
Тази година ще преодолея несериозността си и мързела си и ще участвам. Успех на всички!![]()
Бих участвала, но сигурно ще е третия път, когато се организира такова нещо.. пък и не отговарям на изискванията..![]()
Абе сега съобщих на майка ми, че имам желание да участвам, а тя каза , че доходите ни са големи и не ставалоНещо не го схванах .. каза, че било ограничено в парите .. нещо такова
Я някой ако може да ми обесни повече за това.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Elisa`Day
Има стипендия за деца, чиито семейни доходи са ниски. Може да участваш с есе. Там не мисля, че се гледат доходите.
Rossmary, благодаря![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Еми аз участвах миналата година и получих поощрителна стипендия.. И то, защото на въпроса "Какво мислиш да правиш с парите?" , аз отговорих с "Ми още не знам.. ". А нали цялата кампания е, за да се поощрят учениците, които искат да се занимават с учене и бла бла.. Е пре*бах сеИначе не е толкова трудно май... Трябва ти само есе и успех над 5.50... Мисля
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Да. Това с успеха е проблем :/ Защото тази година имам шанс да завърша със 6 по всичко, освен една тройка, която ще ми провали шанса за участие. Иначе темите за есе честно ме забиха и не знам въобще коя да избера. Пък и ако някой е участвал - да попитам: питат ли някакви въпроси за областта на интереса, който е избрал? В смисъл по-задълбочени?![]()
За какво става на въпрос ... някой да каже, че аз съм гений може да имзмисля нещо..![]()
![]()
![]()
The Spark
Уфф, не знам дали ще участвамЧестно казано не ми се занимава пак с всичко, та писане на есета, та тичане след учителите за препоръки, та службни бележки...и за какво? Да прецакат всичко с интервю по телефона...И защо подяволите кампанията не се популяризира? Имам чувстото, че ще участват само хора, участвали и миналия път????
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
не е вярнои аз ще участвам, а миналия път....пак бях неразбрала.....тъй че.... сега ще се развихря
успех на всички
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами да. Ако стигнеш до интервюто, което се води по телефона, те питат за интересите ти. Започва се разговор от 30-40 мин около интересите ти. И накрая те питат "За какво ще използваш парите?" и ако кажеш "книги" и си им станал симпатичен в първата част те избират..Първоначално написано от Rossmary
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Мерси, klamer4e !Ако не те тормозя прекалено - да попитам още нещо. Четох, че в есето трябва да покажеш познания в областта на интереса, който си посочил. Това какво точно означава? Че при интерес "Български и литература" трябва да цитирам някакви любими мои автори, че при интерес "математика" трябва да знам дела на известни математици, че ако пиша на темата "„Човек смята, че листата на дърветата са пожълтели от есента, и едва после, когато поразмисли, разбира, че огънят и страстите на лятото са направили това.” Атанас Далчев ", трябва да съм чела повечето произведения на Далчев?
predpolagam daПървоначално написано от Rossmary
Не е задължително. Само гледай да е обвързано с идеята, която въплъщава самото изказване.Първоначално написано от Rossmary
Имам въпрос! Може ли да се кандидатства и за изклучителни постижения ,т.е 100 те стипендий и за 1000 те.....
Мисля, че този път организацията им е по-добра от миналата година. Определено ще се пробвам пак![]()
Аз ще пробвам за 1-ви път, но си мисля, че ще искат някви супер гениални неща...есета, отговори..![]()
...не се подценяваитесамо напред и нагоре.....дори и да не се получи...важен е опита
![]()
Оф..изобщо не ми се занимава с всичките глупости около кандидатстването...![]()
хъхъ..
ее не е чак толкова много..Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()