- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелски секс?
Какво е вашето мнение за приятелския секс?Имате ли приятел или приятелка на която имате доверие и се разбирате но същевременно правите секс понякога?Ако имате какви са отноенията ви и някой друг освен вас знае ли за това?
Ако не сте го правили бихте ли?
Че кв'о пък му е лошотоПървоначално написано от selens
![]()
За... няма нищо лошо в него. Разбира се, зависи и какви приятели сте, защото понякога после ви е срам да се погледнете в очите. Аз съм го правил, и после пак си останахме приятели. Даже напоследък го правя единствено с момичета, които са ми по-скоро приятелки, отколкото нещо повече, нямам такива чувства към тях, каквито при гадже... и никой (никоя) няма нищо против![]()
Не съм и не бих го правила. Не въприемам секса като нещо, правещо се с приятели![]()
Сългласна.Първоначално написано от gabi7u
+1. Както казал шопа като видял жирафа, е нема такова животноПървоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
. Секса се прави само между двама души, които са си много близки в много отношения (не и в приятелски).
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+Първоначално написано от Lysit0
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ЗА!! Правил съм го с най-добрата ми приятелка с която се познавам от малък. Тя беше отишла да живее за две години в Испания, но се върна и тогава се започна. Обаче отношенията ни за чисто приятелски. Просто приятелство с бонус.
Ебем се по 2-3 пъти месечно ако немаме връзка или когато ни се прииска. Така е по-хубаво защото тя ми показва някой мои недостатъци в секса без да се убидя и аз я поправям някой път и изобщо е много добре.
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
И аз скоро го направих с много добър приятел .. и ми беше много якои на него също му харес и мислим да го повторим
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Още не съм практикуала,нямам такъв тип приятели,в които да съм толкова сигурна,че да правя секс с тях,когато не съм обвързана.
Стига тези отношения да не прераснат в нещо повече-единият да се влюби и да остане разочарован.Напъълно вероятно е и двяамата да си паснете и да си изградите връзка.
Докато двамата нямат нищо против да правят приятелски секс и след това някой от двамата не раздухва,че си ***ва,няма проблеми.
Най-много мраза като наеба някоя п..ка да ми каже после да си останем приятели. Какви приятели, бе? Аз съм я ебал. И като я вида ще си я представям гола и ще искам пак... Няма такова нещо като приятелски секс!![]()
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Това не е за мен.Ще го правя само с човека,към който имам чувства(различни от само приятелски).Не смятам,че трябва да споделям тези си преживявания с приятел...Иначе човек,който няма връзка в момоента най-спокойно може да си се забавлява-нямам нищо против в този случай...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не бих пробвала.Струва ми се леко прекалено.Колкото и да си близък с приятелите си що за приятелство ще имате след като се изчукате?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
НЕ.
И какво като ти е приятел ?! .. Какво пречи от време на време да се забавлявате .. Приятел в нужда се познава.. Аз съм твърдо ЗА .. Даже в момента с едно момче сме така повече от половин година си се виждаме .. Той има приятелка , но на мен ми е хубаво с него .. Защо пък не ?! .. И това не ни пречи да сме си приятели
.. Разни хора , разни идеали
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
абсолютно за. а и не е казано, че трябва да сте големи приятели. авторката може би имаше предвид т.н. sex mate. връзка, изградена само в/у секс. срещате се само за секс.
+10Първоначално написано от summerlove66
![]()
при мен е сащото !!!!!!!!
Определено съм ЗА и имам един приятел, който не ми е гадже но ми е много близък като брат и мисля първият път да ми е с него, но има времеПървоначално написано от selens
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Лично мое мнение, но не мисля, че след секса има приятелство ... връзка може да се подържа - да, ноо не опира ли всичко до секса?... не бих пробвала, най-вече от притеснението, че ще загубя приятел
... все пак обектите на желанията ни могат да бъдат толкова много .. а добрите приятели на пръсти се броят .. защо точно пък с тях трябва да се е*ем?
:P
Първоначално написано от d0itwell
а тва в подписа ти ?!?!
явно направо го обичаш та дрънка
+ 1, но . . .Първоначално написано от lifelesscorpse
Първоначално написано от lifelesscorpse
1. Представи си този човек да ти е приятел, кво правиш?
Първоначално написано от ScionOfStorm
Зависи ако преди това сме били гаджета а след това го правим по приятелски има някаква логика , макар да не звучи логично ... Да правя секс с момиче която е смятам за добра приятелка и държа на нея , по-скоро не бих го правил защото това е все едно да го правиш с роднина