.

Виж резултатите на анкетата: За или против приятелския секс?

Гласували
151. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За от това по-хубаво няма

90 59,60%
  • Против това е нещо много тъпо

61 40,40%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    А ПРИЯТЕЛСКА ОРГИЯ ?

Против.За мен секс без любов не трябва да се прави и трябва да е само между хора,които се обичат(не по приятелски)

Цитирай Първоначално написано от Vasil40
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    И аз скоро го направих с много добър приятел .. и ми беше много яко и на него също му харес и мислим да го повторим
    а тва в подписа ти ?!?! явно направо го обичаш та дрънка
    не съм променяла подписа .. с приятеля ми вече не сме заедно за съжаление
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

е в такъв случай извинявай наистина странно ми се стори

иначе по темата против съм просто никога не бих го направил с човек към който не изпитвам чувства

Голям фен Аватара на skuck
    за съм!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Варна
    аз да си кажа честно не знам дали съм за или против... със сегашния ми приятел доста време бяхме само приятели,защото аз бях с друг....,но нещата рано или късно излизат наяве...разбрахме колко мн се привличаме и че няма смисъл да не се възползваме...и така един ден както си бяхме приятели(доста дълго преди това имаше "искри" и знаехме че няма как да сме само приятели),вечерта вече си бяхме заедно...
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Град
    Maina Town
    Аз също съм ЗА. Макар че наистина го има и притеснението да не си развалите отношенията след това или някой от двамата да се филмира обаче ако се разберете преди тфа и си изясните нещата мисля че сичко е6. а и за тфа дали трябва да спим само с тези към които изпитваме нещо - на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Аз също съм ЗА. Макар че наистина го има и притеснението да не си развалите отношенията след това или някой от двамата да се филмира обаче ако се разберете преди тфа и си изясните нещата мисля че сичко е6. а и за тфа дали трябва да спим само с тези към които изпитваме нещо - на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
    +++ А така
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    `In Hell`
    Да бе нямали да го направят ако не изпитват чуства .. Рано или късно ще разбете че на повечето хора не им пука за чуствата .. а то и удоволствието си е чуство ..

Хора, едно е да се чукаш безразборно, а съвсем различно е да се праснеш с някой който наистина ти е приятел!!!УЖАС!!!

Супер фен
    на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
    Та като имам нужда от пари,да ида да ограбя някой ??
    ако ме разбираш...
    Въпрос на принципи. За който секса е просто ''нужда да си направя кефа'' може да го прави и с кучето... За който е нещо свързано с любовта между двама - знаем кво се прави
    И така.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
    Та като имам нужда от пари,да ида да ограбя някой ??
    ако ме разбираш...
    Въпрос на принципи. За който секса е просто ''нужда да си направя кефа'' може да го прави и с кучето... За който е нещо свързано с любовта между двама - знаем кво се прави
    И така.
    Да, вярно е - въпрос на принципи. Но не всички от нас могат да се похвалят че са открили любовта, с която да споделят всичко ( + леглото си) за това може би изпитваме някакси физическа нужда от секс без връзка и чувства..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен
    Това,че не си открил все още твоя човек (пък и ти ако не се лъжа не си кой знае колко възрастна,че да се изкарваш стара мома останала без любов и без избор Тва отново си е избор.
    Ако държиш на тия неща и се стремиш към тях,повече отколкото към начесване на крастата може и да се промени това .
    Не искам да изглежда сякаш говоря точно на теб и нещо ти държа сметка просто мисля,че това важи за повечето хора,смятащи като теб.

А и отново си е въпрос на принципи... И да нямах момче,което ме обича до себе си пак нямаше в никакъв случай да се насочвам към такива ...решения на ''проблема'' .

Град
    Maina Town
    Е това си е въпрос на избор. Ти си решила да не решаваш "проблема" по този начин, други пък са решили друго.
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен
    Е това си е въпрос на избор. Ти си решила да не решаваш "проблема" по този начин, други пък са решили друго.
    Е, по тоя въпрос не сме и казвали друго

Много ясно че съм ЗА :P

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от wartus
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не съм и не бих го правила. Не въприемам секса като нещо правещо се с приятели

+1
    Сългласна.
    +
    +1
    +99999

На теб не ти ли се е случвало да видиш, че имаш дясна ръка или евентуално вибратор Остави таз приятелската работа, после само глупости на главата
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз съм ЗА . Винаги когато си загорял можеш да опреш едно рамо до приятел , не виждам нищо лошо
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    На теб не ти ли се е случвало да видиш, че имаш дясна ръка или евентуално вибратор Остави таз приятелската работа, после само глупости на главата
    Ами аз съм си напрайла нещата така че да нямам после глупости на главата. Пак казвам - ако се разберете че искате само да си задоволите физическите нужди и и двамата сте наясно с това, няма лошо. В крайна сметка всеки сам решава кфо да прави с живота си, нали?
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Ами аз съм си напрайла нещата така че да нямам после глупости на главата. Пак казвам - ако се разберете че искате само да си задоволите физическите нужди и и двамата сте наясно с това, няма лошо. В крайна сметка всеки сам решава кфо да прави с живота си, нали?
    Съгласен съм с това, но имай на предвид, че има и душевна нужда, която не може да се удовлетвори по този начин. Тя може да се удовлетвори само ако секса е между двама души, които се обичат (имай на предвид, че душевната нужда е в пъти по-силна от физическата нужда).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Maina Town
    Съгласен съм с това, но имай на предвид, че има и душевна нужда, която не може да се удовлетвори по този начин. Тя може да се удовлетвори само ако секса е между двама души, които се обичат (имай на предвид, че душевната нужда е в пъти по-силна от физическата нужда).
    Знам че не може естествено.. Ама когато ги няма и двете.. на някои и едната само им стига. Вижте има си различни хора, различни гледни точки. Някои смятат че секса без чувства е тъпо нещо, други - че от време на време не е лошо, трети - трето и т.н. И все пак не съм отричала че секса с любов и нежност е най-хубавото нещо
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Ти си знаеш

Абе тва е простотия Твърдо против

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си