- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелски секс?
не съм променяла подписа .. с приятеля ми вече не сме заедно за съжалениеПървоначално написано от Vasil40
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
е в такъв случай извинявайнаистина странно ми се стори
иначе по темата против съм просто никога не бих го направил с човек към който не изпитвам чувства![]()
за съм!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
аз да си кажа честно не знам дали съм за или против...със сегашния ми приятел доста време бяхме само приятели,защото аз бях с друг....,но нещата рано или късно излизат наяве...разбрахме колко мн се привличаме и че няма смисъл да не се възползваме...и така един ден както си бяхме приятели(доста дълго преди това имаше "искри" и знаехме че няма как да сме само приятели),вечерта вече си бяхме заедно...
![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Аз също съм ЗА. Макар че наистина го има и притеснението да не си развалите отношенията след това или някой от двамата да се филмира обаче ако се разберете преди тфа и си изясните нещата мисля че сичко е6. а и за тфа дали трябва да спим само с тези към които изпитваме нещо - на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+++ А такаПървоначално написано от monincetyyy
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Да бе нямали да го направят ако не изпитват чуства ..![]()
Рано или късно ще разбете че на повечето хора не им пука за чуствата ..
а то и удоволствието си е чуство ..
![]()
Хора, едно е да се чукаш безразборно, а съвсем различно е да се праснеш с някой който наистина ти е приятел!!!УЖАС!!!![]()
Та като имам нужда от пари,да ида да ограбя някой ??Първоначално написано от monincetyyy
ако ме разбираш...
Въпрос на принципи.За който секса е просто ''нужда да си направя кефа'' може да го прави и с кучето... За който е нещо свързано с любовта между двама - знаем кво се прави
![]()
И така.![]()
Да, вярно е - въпрос на принципи. Но не всички от нас могат да се похвалят че са открили любовта, с която да споделят всичко ( + леглото си) за това може би изпитваме някакси физическа нужда от секс без връзка и чувства..Първоначално написано от Punisherrr
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Това,че не си открил все още твоя човек (пък и ти ако не се лъжа не си кой знае колко възрастна,че да се изкарваш стара мома останала без любов и без изборТва отново си е избор.
Ако държиш на тия неща и се стремиш към тях,повече отколкото към начесване на крастата може и да се промени това.
Не искам да изглежда сякаш говоря точно на теб и нещо ти държа сметкапросто мисля,че това важи за повечето хора,смятащи като теб.
А и отново си е въпрос на принципи... И да нямах момче,което ме обича до себе си пак нямаше в никакъв случай да се насочвам към такива ...решения на ''проблема''.
Е това си е въпрос на избор. Ти си решила да не решаваш "проблема" по този начин, други пък са решили друго.![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Е, по тоя въпрос не сме и казвали другоПървоначално написано от monincetyyy
![]()
На теб не ти ли се е случвало да видиш, че имаш дясна ръка или евентуално вибраторПървоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
Остави таз приятелската работа, после само глупости на главата
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз съм ЗА . Винаги когато си загорял можеш да опреш едно рамо до приятел , не виждам нищо лошо![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ами аз съм си напрайла нещата така че да нямам после глупости на главата. Пак казвам - ако се разберете че искате само да си задоволите физическите нужди и и двамата сте наясно с това, няма лошо. В крайна сметка всеки сам решава кфо да прави с живота си, нали?Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Съгласен съм с това, но имай на предвид, че има и душевна нужда, която не може да се удовлетвори по този начин. Тя може да се удовлетвори само ако секса е между двама души, които се обичат (имай на предвид, че душевната нужда е в пъти по-силна от физическата нужда).Първоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Знам че не може естествено.. Ама когато ги няма и двете.. на някои и едната само им стига. Вижте има си различни хора, различни гледни точки. Някои смятат че секса без чувства е тъпо нещо, други - че от време на време не е лошо, трети - трето и т.н. И все пак не съм отричала че секса с любов и нежност е най-хубавото нещоПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ти си знаеш![]()
![]()
![]()
Абе тва е простотияТвърдо против
![]()