.

Виж резултатите на анкетата: За или против приятелския секс?

Гласували
151. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За от това по-хубаво няма

90 59,60%
  • Против това е нещо много тъпо

61 40,40%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    friends with benefit

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    И какво като ти е приятел ?! .. Какво пречи от време на време да се забавлявате .. Приятел в нужда се познава .. Аз съм твърдо ЗА .. Даже в момента с едно момче сме така повече от половин година си се виждаме .. Той има приятелка , но на мен ми е хубаво с него .. Защо пък не ?! .. И това не ни пречи да сме си приятели .. Разни хора , разни идеали
    +111
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не въприемам секса като нещо, правещо се с приятели
    +1

много зависи....първо от това колко добри приятели сте а и винаги има риск единия от двамата да се влюби...или до такава степен да е сексуално привлечен от другия че да не може да го възприема като приятел

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от wartus
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не съм и не бих го правила. Не въприемам секса като нещо правещо се с приятели

+1
    Сългласна.
    +
    +1
    +1

Да го направиш с приятел...Аз съм твърдо ПРОТИВ.
    И друго нещо - щом като си го направил/а вече с този толкова близък приятел,то този "приятел" според мен вече не ти е приятел,а просто нещо друго..Истинското приятелство не е да правиш секс,когато няма кой да те задоволи или пък,когато просто ти се прави..Не искам да обиждам никой,нооо това за мен е адски тъпо и абсурдно... пък дори и гнусно

Не мога да ви разбера, хора... Казвате, трябва да правиш секс с човек, когото обичаш.. Откъде го измислихте това? Нали уж обичаме веднъж в живота.. а и не вярвам, че изпитвате чувства към всички, с които сте спали... защото едва ли е само 1 човек при всеки от нас Освен това.. не обичате ли приятелите си?? Така че съм твърдо ЗА секс с такъв човек

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от flority
    Не мога да ви разбера, хора... Казвате, трябва да правиш секс с човек, когото обичаш.. Откъде го измислихте това? Нали уж обичаме веднъж в живота.. а и не вярвам, че изпитвате чувства към всички, с които сте спали... защото едва ли е само 1 човек при всеки от нас Освен това.. не обичате ли приятелите си?? Така че съм твърдо ЗА секс с такъв човек
    А ти от къде copy/paste-на фразичката,че обичаме веднъж в живота.. И изобщо къв аргумент ти е тва
    А относно - ''не вярвам, че изпитвате чувства към всички, с които сте спали'' > ами ...просто някои се въздържаме да спим с хора,към които не изпитваме нищо Не е толкова сложна сметката.
    И това : ''не обичате ли приятелите си?? '' .... ще кажа само - а майките?бащите?братята си? и тях обичаме... и кво са? сешшшш се?

тцтцтц как пък всички се изкарват девици и праведни... мислете по-разкрепостено, хора... не сме в 19-20век.. мина времето на железните гащи, оксижените и "какво ще кажат хората" :P

тцтцтц как пък всички се изкарват девици и праведни... мислете по-разкрепостено, хора... не сме в 19-20век.. мина времето на железните гащи, оксижените и "какво ще кажат хората" :P
    Хахаха тези работи ги е имало през 19-20 век, ама кой да чете И стига с тези глупости, всеки, който не влиза в развратните норми е или комплексиран или с морал от 18 век. Я ти помисли дали пък наистина морала ти не е някъде под минимума и че не трябва да е така.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    varna
    по скоро не немога да си предтавя как ще я гледам на другата сутрин а и не мисял че тва вече е част от приятелството
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Що не, не виждам нищо лошо.. както се казва friends with benefits

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Хахаха тези работи ги е имало през 19-20 век, ама кой да чете И стига с тези глупости, всеки, който не влиза в развратните норми е или комплексиран или с морал от 18 век. Я ти помисли дали пък наистина морала ти не е някъде под минимума и че не трябва да е така.
    и аз мисля така! това е нещо много тъпо и не виждам как може един човек да се кефи че спи с приятеля си и след това да се смятат само за приятели. секса е нещо интимно м/у хора които се обичат! това че в момента хората спят с който им падне и където им падне е друг въпрос
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Аз също съм ЗА. Макар че наистина го има и притеснението да не си развалите отношенията след това или някой от двамата да се филмира обаче ако се разберете преди тфа и си изясните нещата мисля че сичко е6. а и за тфа дали трябва да спим само с тези към които изпитваме нещо - на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
    На теб не ти ли се е случвало да видиш, че имаш дясна ръка или евентуално вибратор Остави таз приятелската работа, после само глупости на главата
    Мисля че бях малко неразбрана. В живота нямаме 100 приятели. Аз имам точно 6 човека около себе си (5 момчета, 1 момиче и майка ми) за които мога да кажа че бих дала всичко за тях.. За секс със тях не съм си и помисляла дори. Правила съм секс без чувства само няколко пъти с един човек, с които съм имала само приятелски взаимоотношения, но не мога да твърдя че ми е бил дотолкова близък, че да го нарека свой приятел. Надявам се разбирате какво имам впредвид
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Аз също съм ЗА. Макар че наистина го има и притеснението да не си развалите отношенията след това или някой от двамата да се филмира обаче ако се разберете преди тфа и си изясните нещата мисля че сичко е6. а и за тфа дали трябва да спим само с тези към които изпитваме нещо - на вас не ви ли се е случвало просто да изпитвате нужда от секс??
    На теб не ти ли се е случвало да видиш, че имаш дясна ръка или евентуално вибратор Остави таз приятелската работа, после само глупости на главата
    Мисля че бях малко неразбрана. В живота нямаме 100 приятели. Аз имам точно 6 човека около себе си (5 момчета, 1 момиче и майка ми) за които мога да кажа че бих дала всичко за тях.. За секс със тях не съм си и помисляла дори. Правила съм секс без чувства само няколко пъти с един човек, с които съм имала само приятелски взаимоотношения, но не мога да твърдя че ми е бил дотолкова близък, че да го нарека свой приятел. Надявам се разбирате какво имам впредвид
    Монинцее, монинцее мома сладка Ти вече ми отговори на това, което съм ти писал, май те няма днес в час а? На това отгоре и си противоречиш като в по-ранния отговор каза че си правила секс с приятел
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Maina Town
    Монинцее, монинцее мома сладка Ти вече ми отговори на това, което съм ти писал, май те няма днес в час а? На това отгоре и си противоречиш като в по-ранния отговор каза че си правила секс с приятел
    Ама обеснявам ти че сме в приятелски взаимоотношения но не мога да кажа че ми е толкова близък.. оф няма значение.. Нещо не съм в час малко да.. не мога да си кажа лафа..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Схванах, схванах вика му се добър познат

Град
    Maina Town
    Схванах, схванах вика му се добър познат
    И така става
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Със сигурност ще е интересно...... вече какви могат да са последствията.... зависи от приятелите

Tо е вярно,че приятел в нужда се познава,но...незнам ,за мен не е много нормално,но ако правиш секс с приятел,към който имаш чувства-тва вече е друго

Защо пък не, аз съм за, стига да има приятни оферти

Цитирай Първоначално написано от GabzZz
    Tо е вярно,че приятел в нужда се познава,но...незнам ,за мен не е много нормално,но ако правиш секс с приятел,към който имаш чувства-тва вече е друго
    не е задължително чувствата да дойдат първи...

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    ЗА!! Правил съм го с най-добрата ми приятелка с която се познавам от малък. Тя беше отишла да живее за две години в Испания, но се върна и тогава се започна. Обаче отношенията ни за чисто приятелски. Просто приятелство с бонус.
    е*** се по 2-3 пъти месечно ако немаме връзка или когато ни се прииска. Така е по-хубаво защото тя ми показва някой мои недостатъци в секса без да се убидя и аз я поправям някой път и изобщо е много добре.
    Ии при мен така...
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Ами според мене ... след секса всичко се променя коренно! Правиш ли секс със приятел вече не е същотото " официално с приятелството ви е свършено! " не казвам че ще се карате или подобия но ... няма да гледате със същите очи на този човек
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    Ами според мене ... след секса всичко се променя коренно! Правиш ли секс със приятел вече не е същотото " официално с приятелството ви е свършено! " не казвам че ще се карате или подобия но ... няма да гледате със същите очи на този човек
    +1 Отдавна не съм се съгласявал така категорично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си