- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелски секс?
friends with benefit
+111Първоначално написано от summerlove66
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
много зависи....първо от това колко добри приятели сте а и винаги има риск единия от двамата да се влюби...или до такава степен да е сексуално привлечен от другия че да не може да го възприема като приятел![]()
+1Първоначално написано от wartus
Да го направиш с приятел...Аз съм твърдо ПРОТИВ.
И друго нещо - щом като си го направил/а вече с този толкова близък приятел,то този "приятел" според мен вече не ти е приятел,а просто нещо друго..Истинското приятелство не е да правиш секс,когато няма кой да те задоволи или пък,когато просто ти се прави..Не искам да обиждам никой,нооо това за мен е адски тъпо и абсурдно... пък дори и гнусно![]()
![]()
Не мога да ви разбера, хора... Казвате, трябва да правиш секс с човек, когото обичаш.. Откъде го измислихте това? Нали уж обичаме веднъж в живота.. а и не вярвам, че изпитвате чувства към всички, с които сте спали... защото едва ли е само 1 човек при всеки от насОсвен това.. не обичате ли приятелите си?? Така че съм твърдо ЗА секс с такъв човек
![]()
А ти от къде copy/paste-на фразичката,че обичаме веднъж в живота.. И изобщо къв аргумент ти е тваПървоначално написано от flority
![]()
А относно - ''не вярвам, че изпитвате чувства към всички, с които сте спали'' > ами ...просто някои се въздържаме да спим с хора,към които не изпитваме нищоНе е толкова сложна сметката.
И това : ''не обичате ли приятелите си?? '' .... ще кажа само - а майките?бащите?братята си? и тях обичаме... и кво са?![]()
сешшшш се?
тцтцтц как пък всички се изкарват девици и праведни... мислете по-разкрепостено, хора... не сме в 19-20век.. мина времето на железните гащи, оксижените и "какво ще кажат хората" :P
Хахаха тези работи ги е имало през 19-20 век, ама кой да четеПървоначално написано от flority
![]()
И стига с тези глупости, всеки, който не влиза в развратните норми е или комплексиран или с морал от 18 век. Я ти помисли дали пък наистина морала ти не е някъде под минимума и че не трябва да е така.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
по скоро не немога да си предтавя как ще я гледам на другата сутрин а и не мисял че тва вече е част от приятелството![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Що не, не виждам нищо лошо..както се казва friends with benefits
![]()
и аз мисля така! това е нещо много тъпо и не виждам как може един човек да се кефи че спи с приятеля си и след това да се смятат само за приятели. секса е нещо интимно м/у хора които се обичат! това че в момента хората спят с който им падне и където им падне е друг въпросПървоначално написано от Ilikeliljon
There is no right or wrong, only fun or boring
Мисля че бях малко неразбрана. В живота нямаме 100 приятели. Аз имам точно 6 човека около себе си (5 момчета, 1 момиче и майка ми) за които мога да кажа че бих дала всичко за тях.. За секс със тях не съм си и помисляла дори. Правила съм секс без чувства само няколко пъти с един човек, с които съм имала само приятелски взаимоотношения, но не мога да твърдя че ми е бил дотолкова близък, че да го нарека свой приятел. Надявам се разбирате какво имам впредвидПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Монинцее, монинцее мома сладкаПървоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
Ти вече ми отговори на това, което съм ти писал, май те няма днес в час а?
![]()
![]()
На това отгоре и си противоречиш като в по-ранния отговор каза че си правила секс с приятел
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
Ама обеснявам ти че сме в приятелски взаимоотношения но не мога да кажа че ми е толкова близък.. оф няма значение.. Нещо не съм в час малко да..
не мога да си кажа лафа..
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Схванах, схванах вика му се добър познат![]()
![]()
И така ставаПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Със сигурност ще е интересно...... вече какви могат да са последствията.... зависи от приятелите![]()
Tо е вярно,че приятел в нужда се познава,но...незнам ,за мен не е много нормално,но ако правиш секс с приятел,към който имаш чувства-тва вече е друго![]()
не е задължително чувствата да дойдат първи...Първоначално написано от GabzZz
![]()
Ии при мен така...Първоначално написано от Love_Boy
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Ами според мене ... след секса всичко се променя коренно! Правиш ли секс със приятел вече не е същотото " официално с приятелството ви е свършено! " не казвам че ще се карате или подобия но ... няма да гледате със същите очи на този човек![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
+1 Отдавна не съм се съгласявал така категоричноПървоначално написано от spontaneous
![]()
![]()