.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Летен лагер

Зражейте! Искам да попитам дали някой ще ходи на някакъв летен лагер или е ходил и какви са му впечатленията. Или някой да знае за някой хубав? Много ще съм ви благодарна

Ами аз тази година ще ходя на такъв лагер в Боровец.До сега не съм ходила и се надявам да е готино.

Еми аз съм ходил на 1,2 лагера... Ама много отдавна и не мога да кажа конкретно..
    Иначе тази година ще ходя на такъв ама в Англия за 2 седмици в някакъв колеж..

Ходила съм на "Паниците" от детски парламент. Хммм.. Хубаво беше, изключително приятно, ама нещо спрях да ходя, защото не се разбирам с един определен човек... Не просто някое дете, момиче/момче... "По-висше стоящ" така да го кажа...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Зражей!!!

Аз искам с приятеля ми на море, ама наще не ме пускат.

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Аз ще ходя - на Лозенец .. с някои хора от бившия ми клас и останалите паралелки :P
    Колкото повече,толкова повече )

Цитирай Първоначално написано от john95
    Иначе тази година ще ходя на такъв ама в Англия за 2 седмици в някакъв колеж..
    Оууу това е супер Откъде разбра за лагера?Има ли специален сайт за него? Колко се плаща? В кой колеж ще ходите?

Голям фен Аватара на melinor
    Аз лятото ще ходя на няколко лагера :]
    Единия е планински /с плуване/ {попринцип са плувни лагери] 5 дни, а другият е на море-10 дни.. Обичам хората там От одавна се познаваме и най много по 1-2-3 нови човека има на лагер и е страшно весело :P
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

аз на 1ви август заминавам за Приморско с английската гимназия ) много се вълнувамм ;дддд

Ами.. ходила съм и други години на лагери (като цяло беше много забавно) ,но тази ще е направо супер . Ще ходя на 2 лагера - единият на Слънчев бряг , другият във Франция

Ходила съм от 1 до 5 клас на зелено училище на Вонеща вода и беше много хуибаво.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Преди две години бях ходила на лагер в Слънчев Бряг.Не беше точно лагер,смисъл учителя който беше с нас не ни е казвал къде да ходим и кво да правим и т.н.Беше наистина много хубаво,случиха ми се много хубави както и някои лоши работи , но общо взето няма да го забравя.

Цитирай Първоначално написано от workplace
    аз на 1ви август заминавам за Приморско с английската гимназия ) много се вълнувамм ;дддд

и аз ще х0дя в Приморско .. само че от 9 август
    Нямаше логика,беше любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си