- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Летен лагер
Зражейте! Искам да попитам дали някой ще ходи на някакъв летен лагер или е ходил и какви са му впечатленията. Или някой да знае за някой хубав? Много ще съм ви благодарна![]()
Ами аз тази година ще ходя на такъв лагер в Боровец.До сега не съм ходила и се надявам да е готино.
Еми аз съм ходил на 1,2 лагера... Ама много отдавна и не мога да кажа конкретно..
Иначе тази година ще ходя на такъв ама в Англияза 2 седмици в някакъв колеж..
Ходила съм на "Паниците" от детски парламент.![]()
![]()
Хммм.. Хубаво беше, изключително приятно, ама нещо спрях да ходя, защото не се разбирам с един определен човек... Не просто някое дете, момиче/момче... "По-висше стоящ" така да го кажа...
Зражей!!!![]()
![]()
Аз искам с приятеля ми на море, ама наще не ме пускат.![]()
Аз ще ходя - на Лозенец![]()
.. с някои хора от бившия ми клас и останалите паралелки
:P
Колкото повече,толкова повече)
Оууу това е суперПървоначално написано от john95
Откъде разбра за лагера?Има ли специален сайт за него? Колко се плаща? В кой колеж ще ходите?
Аз лятото ще ходя на няколко лагера :]
Единия е планински /с плуване/ {попринцип са плувни лагери] 5 дни, а другият е на море-10 дни.. Обичам хората тамОт одавна се познаваме и най много по 1-2-3 нови човека има на лагер и е страшно весело :P
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
аз на 1ви август заминавам за Приморско с английската гимназия) много се вълнувамм ;дддд
Ами.. ходила съм и други години на лагери (като цяло беше много забавно) ,но тази ще е направо супер . Ще ходя на 2 лагера - единият на Слънчев бряг , другият във Франция![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди две години бях ходила на лагер в Слънчев Бряг.Не беше точно лагер,смисъл учителя който беше с нас не ни е казвал къде да ходим и кво да правим и т.н.Беше наистина много хубаво,случиха ми се много хубави както и някои лоши работи , но общо взето няма да го забравя.
Първоначално написано от workplace
и аз ще х0дя в Приморско .. само че от 9 август![]()
Нямаше логика,беше любов.