.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

болки в врата

Здравейтре.Тази сутрин като станахи осетих една много гадна болка в врата, но то не е точно в врата , а е мааалко под врата и ме боли сякаш коста вътре, а не сухожилията както когато е схванато.Някво гадно е и като су мърдам врата на ляво и на дясно мн кофти боли-от какво може да е???

Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Няма страшно.Спала си на криво,но ако болките продължат 2-3 дена иди на доктор..
    Ок, но дано да е от спане на криво, защото мисля, че за 1 път ме боли точно по този начин....

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Може и да си изстинала, в жегите човек отваря прозореца и се развива, ама нощно време захладнява. Това влияе доста на отпусналия се заспал организъм.
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Град
    в света на приключенията ..
    понякога ако си се натоварила много става така
    или както казаха горе-схващане от хладно или спане на криво ..
    ако и утре те боли можеш да отидеш на лекар;защото на една приятелка я болеше много силно врата;трудно го движеше дори и след преглед при лекар се оказа;че има приклещен нерв или нещо такова . ..

Може и от възглавницата да е

Днес съвсеммалко ме боли и сигурно до утре ще ми е минал Благодаря на всички за мненията и помоща.Иначе вероятно е станало защото спах на вентилатор, който май ми духаше в врата.От възглавницата не е, защото я имам от 2 години и е ортопедична и скъпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си