.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Пластична операция

Здравейте, значи искам да си направя пластична операция на носа (за смаляване) и искам да ви попитам горе долу какви са цените ?

Консултирай се със пластичен хирург ! В интернет или от личния си лекар можеш да потърсиш такъв .. Търси някой в по - голям град и с добри отзиви от него.Иначе цените не са по - ниски от 2500лв гарантирам !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Пловдив
    на колко си ?!
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    на колко си ?!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    на колко си ?!
    И какво по-точно е значението на колко е?

Зависи от много неща,но е около 3000 лева.

Град
    Пловдив
    Зависи,ако е някоя 14 год. пикла
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

на 19 предполагам

Зависи,ако е някоя 14 год. пикла
    И защо като е на 14 да не може да и го оперират?!

Щото най-вероятно ако е на 14(примерно) никва нужда от операция няма,а просто не може да живее с "тоя ужасно крив нос"
    А иначе най-добре рри личния си лекар да питаш..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Ако е на 14 има оше да расте и да се променя .. За това след 19 - 20 трябва
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Пловдив
    ето то отговора
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от Lifash
    Щото най-вероятно ако е на 14(примерно) никва нужда от операция няма,а просто не може да живее с "тоя ужасно крив нос"
    А иначе най-добре рри личния си лекар да питаш..

Точно на 14 мислех да се оперирам,но не го направих поради други причини!
    И докторите нищо не са казали за възрастта ми.
    Ето го отговора

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Ако е на 14 има оше да расте и да се променя .. За това след 19 - 20 трябва
    Колкото и да расте, носът й няма да се смали, най - много да расте заедно с нея... Така че възрастта й наистина не е от значение.

на 15 съм и нямам намерение да я правя сега ... Мисля да изчакам още 2-3 години но ми е интересно да разбера какви са цените.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    След 2-3 години ще са по-високи и аз обмислях този вариант,но ме е страх
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Аз толкова го искам че за мене страх няма , само парите ми трябват

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    Аз толкова го искам че за мене страх няма , само парите ми трябват
    Разбирам те тва създава супер големи комплекси

Така е ... А и всички ги интересува само външния вид, така че трябва да се опитаме да изглеждаме максимално добре да може да се харесаме на тия отворкофци ...

Град
    Карлово
    Абе то е важно ти да се харесваш и да не ти пука кво мислят другите,особено безмозъчните момченца,който те харесва ще те харесва такава каквато си

Права си... Попринцип всичко каквото правя го правя за себе си, но все пак трябва понякога да се вслушваме и в мнението на околните

^ billytalent, ти пък какво си се разтревожила?! Нищо ти няма. И моят нос не е перфектен. Има лека гърбичка и то не е баш гърбичка, ами просто по-дебел кокал. В профил не бих казала, че се харесвам особено, ама то при мен не съществува ден, в който изобщо да харесам нещо в себе си. ВИНАГИ обаче има и други неща, с които можеш да скриеш недостатъците си. Очи, устни, бузки дори.. Всъщност, сега като се замислям, може би без гърбицата, с носле което е като дъга, смисъл като го бутам, пръста ми да минава като по дъга, само че изпъкналото, да е вдлъбнато надолу, не знам дали някой ме разбра изобщо, но със сигурност не бих се подложила на такава интервенция. Отвратително много боли да ти чупят кокал, да режат, съединяват тъкани и да ходиш като мумийка в продължение на месец някъде не е добра алтернатива. В крайна сметка сега ми се изгражда характера. Същото се отнася и за авторката. Колко пъти още ще си променяш мнениетоо... Днес не ти харесва носа, утре ще са гърдите, по вдругиден - бедрата, и какво правим в такъв случай? 505 пластични операции? Не може да е чак толкова зле. Най-вероятно си въобразяваш или искаш всичко да ти е перфектно, но повярвай, че такива мании не са на добре. И да го правиш, само за да се харесаш на някой, още по-малко за вниманието на някое момче е.. жалко. В голяма грешка си, ако си мислиш, че като се реконструираш всички ще те харесват.

Супер фен
    Град
    Своге
    А за имплантите за устни , как стоят нещата с цените , търсила съм из нета , ама курец ?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ billytalent, ти пък какво си се разтревожила?! Нищо ти няма. И моят нос не е перфектен. Има лека гърбичка и то не е баш гърбичка, ами просто по-дебел кокал. В профил не бих казала, че се харесвам особено, ама то при мен не съществува ден, в който изобщо да харесам нещо в себе си. ВИНАГИ обаче има и други неща, с които можеш да скриеш недостатъците си. Очи, устни, бузки дори.. Всъщност, сега като се замислям, може би без гърбицата, с носле което е като дъга, смисъл като го бутам, пръста ми да минава като по дъга, само че изпъкналото, да е вдлъбнато надолу, не знам дали някой ме разбра изобщо, но със сигурност не бих се подложила на такава интервенция. Отвратително много боли да ти чупят кокал, да режат, съединяват тъкани и да ходиш като мумийка в продължение на месец някъде не е добра алтернатива. В крайна сметка сега ми се изгражда характера. Същото се отнася и за авторката. Колко пъти още ще си променяш мнениетоо... Днес не ти харесва носа, утре ще са гърдите, по вдругиден - бедрата, и какво правим в такъв случай? 505 пластични операции? Не може да е чак толкова зле. Най-вероятно си въобразяваш или искаш всичко да ти е перфектно, но повярвай, че такива мании не са на добре. И да го правиш, само за да се харесаш на някой, още по-малко за вниманието на някое момче е.. жалко. В голяма грешка си, ако си мислиш, че като се реконструираш всички ще те харесват.
    И моят има лека гърбица,на тази снимка не се вижда много преди не ми беше такъв,всъщност много малко хора си харесват носа и в повечето случаи това им създава огромни комплекси,може би защото е нещо което се забелазва отдалеч

Абе, недей ми говори глупости. Супер си хубава, не схващам какво се комплексираш за глупости.

Повечето хора се чудят с какво да се комплексират и, да, в повечето случаи с носа си, пък той всъщност им отива.
    Носа не се набива така жестоко на очи отдалеч, както примерно момиче по бански със стрии(тук има и лично отношение ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си