- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластична операция
Здравейте, значи искам да си направя пластична операция на носа (за смаляване) и искам да ви попитам горе долу какви са цените ?![]()
Консултирай се със пластичен хирург ! В интернет или от личния си лекар можеш да потърсиш такъв .. Търси някой в по - голям град и с добри отзиви от него.Иначе цените не са по - ниски от 2500лв гарантирам !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
на колко си ?!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И какво по-точно е значението на колко е?Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Зависи от много неща,но е около 3000 лева.
Зависи,ако е някоя 14 год. пикла![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
на 19 предполагам![]()
И защо като е на 14 да не може да и го оперират?!Първоначално написано от tonie__
Щото най-вероятно ако е на 14(примерно) никва нужда от операция няма,а просто не може да живее с "тоя ужасно крив нос"
А иначе най-добре рри личния си лекар да питаш..
Ако е на 14 има оше да расте и да се променя .. За това след 19 - 20 трябва![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ето то отговора![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от Lifash
Точно на 14 мислех да се оперирам,но не го направих поради други причини!
И докторите нищо не са казали за възрастта ми.
Ето го отговора![]()
Колкото и да расте, носът й няма да се смали, най - много да расте заедно с нея... Така че възрастта й наистина не е от значение.Първоначално написано от j_adore2
на 15 съм и нямам намерение да я правя сега ... Мисля да изчакам още 2-3 години но ми е интересно да разбера какви са цените.
След 2-3 години ще са по-високи и аз обмислях този вариант,но ме е страх![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз толкова го искам че за мене страх няма , само парите ми трябват![]()
Разбирам те тва създава супер големи комплексиПървоначално написано от ana19
Така е ... А и всички ги интересува само външния вид, така че трябва да се опитаме да изглеждаме максимално добре да може да се харесаме на тия отворкофци ...![]()
Абе то е важно ти да се харесваш и да не ти пука кво мислят другите,особено безмозъчните момченца,който те харесва ще те харесва такава каквато си![]()
Права си... Попринцип всичко каквото правя го правя за себе си, но все пак трябва понякога да се вслушваме и в мнението на околните![]()
^ billytalent, ти пък какво си се разтревожила?!Нищо ти няма. И моят нос не е перфектен. Има лека гърбичка и то не е баш гърбичка, ами просто по-дебел кокал. В профил не бих казала, че се харесвам особено, ама то при мен не съществува ден, в който изобщо да харесам нещо в себе си.
ВИНАГИ обаче има и други неща, с които можеш да скриеш недостатъците си. Очи, устни, бузки дори.. Всъщност, сега като се замислям, може би без гърбицата, с носле което е като дъга, смисъл като го бутам, пръста ми да минава като по дъга, само че изпъкналото, да е вдлъбнато надолу, не знам дали някой ме разбра изобщо, но със сигурност не бих се подложила на такава интервенция. Отвратително много боли да ти чупят кокал, да режат, съединяват тъкани и да ходиш като мумийка в продължение на месец някъде не е добра алтернатива. В крайна сметка сега ми се изгражда характера. Същото се отнася и за авторката. Колко пъти още ще си променяш мнениетоо... Днес не ти харесва носа, утре ще са гърдите, по вдругиден - бедрата, и какво правим в такъв случай? 505 пластични операции? Не може да е чак толкова зле. Най-вероятно си въобразяваш или искаш всичко да ти е перфектно, но повярвай, че такива мании не са на добре. И да го правиш, само за да се харесаш на някой, още по-малко за вниманието на някое момче е.. жалко. В голяма грешка си, ако си мислиш, че като се реконструираш всички ще те харесват.
![]()
А за имплантите за устни , как стоят нещата с цените , търсила съм из нета , ама курец ?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
И моят има лека гърбица,на тази снимка не се вижда много преди не ми беше такъв,всъщност много малко хора си харесват носа и в повечето случаи това им създава огромни комплекси,може би защото е нещо което се забелазва отдалечПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Абе, недей ми говори глупости. Супер си хубава, не схващам какво се комплексираш за глупости.
Повечето хора се чудят с какво да се комплексират и, да, в повечето случаи с носа си, пък той всъщност им отива.
Носа не се набива така жестоко на очи отдалеч, както примерно момиче по бански със стрии(тук има и лично отношение).