- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Андрофобия
Момиче, ти какво очакваш. Проблема не е много обикновен и е нормално да те насочим към специалист. Ами ако ти направим нещо чрез нашите съвети, какво? После ще оревеш какво ми направихте. Стегни се и потърси психолог, не се излагай.Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Според мен това е от липса на самочувствие или твърде ниска самооценка. Бъди по-уверена в себе си. А и това си е сериозен проблем, който тръгва от семейството и средата. Сигурно си имаш някакви проблеми с родителите си или с някой друг и просто вече нямаш енергия и желание за контакти и общувне не че имаш някаква фобия. Права ли съм?
Ако искаш да ти помогна ми пиши личноа и няма нищо срамно от това.
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Чети внимателно: НЕ мога да отида при специалист! Всеки пише, че няма срамно, но за мен има. Не се притеснявам, че нечии съвети може да ми навредят, защото не съм малоумна и сама мога да преценя кое е добре за мен и кое не е. И все пак благодаря.Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Долистар: никога не съм имала проблеми родителите си, нито пък сериозни такива с мои връстници от мъжки пол. Звучи абсурдно, сякаш няма причина за поведението ми, но явно има. Само където не я знам. Самооценката ми е достатъчно висока, така че и това не е причина.![]()
Както и да е. Благодаря на всички за отговорите.![]()
Ок пиши ми на лично, ако искаш да видим защо имаш такова задръжки относно ходенето при специалист (в случая спомена срам).![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Незнам доколко времето ще ти помогне.Първоначално написано от TheNewReligion
Според мен имаш нужда от някое готино момче което да те впечатли и да те предразположи към общуване може би и към връзка.И все пак поговори с някой с повече житейски опит от нас.
Незнам доколко времето ще ти помогне.Първоначално написано от TheNewReligion
Според мен имаш нужда от някое готино момче което да те впечатли и да те предразположи към общуване може би и към връзка.И все пак поговори с някой с повече житейски опит от мен.