.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Турци! Втора серия!

Статистическата ти равносметка не е вярно. Дори да беше вярна и турците да крадяха повече от българите пак предубежденията спрямо турците щяха да са несправедливи.
    ицулкобетсеив

Мисля, че ставате досадни вече със споровете си. Налагайте си мненията в Скайп, Ай си Кю, на ЛС, но не и да правите по 100 теми със по 777877 страници. И без това само 6 човека, ако не и по-малко си спорите, длъжен ли е цял форум да ви гледа панаирите?

Град
    По балкана някъде..
    Спрете се бе......
    ACϟDC

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ееее, прекалявате ......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Мисля, че ставате досадни вече със споровете си. Налагайте си мненията в Скайп, Ай си Кю, на ЛС, но не и да правите по 100 теми със по 777877 страници. И без това само 6 човека, ако не и по-малко си спорите, длъжен ли е цял форум да ви гледа панаирите?

Не. Целия форум винаги може да не влиза в темата. А на мен ми е забавно.
    ицулкобетсеив

Та какво трябва да се обсъжда тук
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    По балкана някъде..
    На всичкото отгоре е сбъркан и раздела.... Модераторите ще се погрижат
    ACϟDC

Мога да кажа едно-турците са турци,повече отколкото българите са българи...И нямам нищо против тях...Първо държавата им е много по-уредена и хубава от нашата!И второ злобата,която ви излиза ви прави по-лоши от турците....Имат инфраструктура и закони.А ние,които "много пазим и обичаме държавата" я доведохме до омраза,съкращения и малоумни политици...Така че,българи вие изобщо българи ли сте,защото както виждам нашата нация е взела най-лошото от турците,гърците и румънците...А поне тези народи се мъчат да оправят държавата,докато ние само недоволстваме...И съм готова да споря,защото и сърбите и гърците крадат,но останалите пари отиват за пътища,здравоопазване и образование...А нашите-остават си в джобовете на умните и перфектни политици!!!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Ееее, прекалявате ......
    ...

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    На всичкото отгоре е сбъркан и раздела.... Модераторите ще се погрижат

Раздела е брилиянтно избран. Тук сте най-тъпи, а аз искам да с говоря с тъпаци. Отпуска ме.
    ицулкобетсеив

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Мога да кажа едно-турците са турци,повече отколкото българите са българи...И нямам нищо против тях...Първо държавата им е много по-уредена и хубава от нашата!И второ злобата,която ви излиза ви прави по-лоши от турците....Имат инфраструктура и закони.А ние,които "много пазим и обичаме държавата" я доведохме до омраза,съкращения и малоумни политици...Така че,българи вие изобщо българи ли сте,защото както виждам нашата нация е взела най-лошото от турците,гърците и румънците...А поне тези народи се мъчат да оправят държавата,докато ние само недоволстваме...И съм готова да споря,защото и сърбите и гърците крадат,но останалите пари отиват за пътища,здравоопазване и образование...А нашите-остават си в джобовете на умните и перфектни политици!!!!!!

НЯКОЙ там са всеоще диваци: http://www.vestnikataka.com/forum/in...;topic=17403.0
    Това лично ме беше потресъло много...
    + Много ме дразни съперничеството им с Гърция. Понеже Гърция има голяма армия , Турция също иска голяма армия(най-просто казано темата е много обширна и сложна и не ми се говори за това ..) свързано е и с конфликти с териториите ). Лично аз съм с гръцко поданство и след година ще ме взимат в казармата(в Гърция е задължителна) поради тази причина -.-
    ACϟDC

ЕЕЕ НЕ СЕ СПРЯХТЕ БЕЕ!!!! СТИГА СТЕ ГИ ОБСЪЖДАЛИ!!! БАААХТИ, КОЛКО НЕЩО ИЗПИСАХТЕ!!! ПФФФ.....

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    някой май ще става ибрикчия

Аз обичам бира! Много!

Град
    В думите на хората ;)
    Предлагам на автора и вечно спорещите да се изнесат на южни полюс .... там си спорете на воля няма и турци да ви се месят...

hottie
    Guest
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си