С едно момче се запознахме миналото лято в града в който работеше за летния сезон.То се оказа от моето училище дори имаме общи познати.По време на срещата ни лятото се държеше мн мн добре с мен постоянно ми правеше комплименти стояхми до призори да си приказваме...Когато се върна от града в който работеше ми прозвъня.Аз реших да не му звъня а да му пратя смс вкойто пишеше скайп името ми.Не ме намери.За това на следващия ден аз му пратих др смс и той м енамери каза,че е бил забравил и чче съжалява.А в същност той е бил с едно познати и е казвал че съм се запознала с нег о и те са го накарали да ми прозв...Дойде време за у-ще в началото на учебната година също имаше някакви пеиятелкси искрици..по късно с времето за почна да не ми се обажда като ме види да се прави ,че не ме вижда и т.н. говорила съм сс него ит ой все казва,че е мн разсеян и и после ми се извинява.От март месец някъде до преди месец си пищехме по редовно в скайп ии по като зарибявка.В началото аз като му пишех той мн ме режеше и само аз му пишех ,но после това се промени.Пишехме си 2 3 седмично но не само аз му пишех.Преди извесно време му признах за чувствата си в скайп просто така се случи знаех ,че не трябва той каза че тези зарибявки са били за него шега и няма нищо от негова страна...по късно майка му нещо беше споменала че мога да замиан с него да работя това лято,когато обаче тъкмо щяхме да ходим с наще у тях да говорят по сериозно преди това си писах с него в скайп и той казаче няма нищо такова и всичко се провали. Аз настоях да си поговорим за отношенията мн настоявах а той през цялото време ми казваше да го оставя..накрая ми каза,че когато сме се запознали той се е преструвал че му е било приятно(той нямаше с кого да излиза) ии един вид ме е лъгал с повдението си.мн пъти ми е казвал че не е човека за когото го мисля...и все още си мисля че това в същност е той.Сега около месе след тези признания отновово в скайп когато ме види в коридора ме заглежда..гледа към нашия прозорец като ме види се прави чве не ме вижда но после си извърта главата отново към мен като види от неговата стая че съм в коридора итой излиза ии ми е малко объркано ...какво да си мисля?