- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я заговоря?
Значи от 2-3 месеца имам нова съседка. Живее 2 етажа над нас. Учим даже в едно даскало ама тя е по-малка с 2 години. Някой път даже се засичаме по пътя за училище ама тя си има гадже. Много често той я води на даскало и т.н.
Как да я заговоря - супер неловко ми е ...![]()
Е от кво толкова те е срам ? Действай спокойно![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Дайте нещо устроумно![]()
![]()
![]()
Да се чуди откъде и е дошло, въпреки че ми се струва рисковано - може да ме помисли за луд![]()
ти гледай приятеля и да не те помисли за луд
Да... и това е проблем - 2 пъти колкото мен еПървоначално написано от MarkKnight
![]()
![]()
Един изпробван метод..Помислиха ме за луда,ама карай да върви
![]()
Ти - Здравей!Искаш ли дъвка ?
Тя- Ами.. добре..
Оттам нататък,квото ти хрумне това... дали има скайп или нещо от сорта....
Е скайпа е проблема. Аз него ако намеря ехеееееПървоначално написано от dyfi
![]()
Ще изчакам друго предложение преди да опитам това![]()
Еми питай я някой общ въпрос .. примерно колко е часът и такива работиАко пуши съответно и ти помоли я да изпушите по 1 цигара и така
Действай
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Е това с часа е изтъркано - всеки има GSM вече
Тогава пробвай второто може и да мине .. а и внимавай в този момент приятеля и да не дойде , че както го описваш не ти завиждам![]()
На мен някой ако ми направи така ще си помисля, че е сложил нищо в тая дъвкаПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
Еми нали родителите така са ни научили , да не взимаме нищо от непознатиПървоначално написано от anonim4o2
![]()
... тва ми хареса ще взема да го пробвам много е сладко ...Първоначално написано от dyfi
![]()
Като днес една приятелка... купи си вода ама не може да отвори половин час шишето ... и отиде при някво момче и му вика "Абе извинявай може ли да ми отвориш водата" ...Изглеждаше нагласено ама сериозно не можеше да се отвори ...
![]()
![]()
![]()
По темата: Ми знам ли ... питай я нещо ... амм питай я нещо от сорта на "Харесва л ити в новия квартал?" ... абе колкото и да е глупаво ще прозвучи сладко ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е това с водата е супер ама аз съм момче - не върви да е накарам да ми я отвориПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
От тази гледна точка и аз не бих си взела.Първоначално написано от Neznachitelen
![]()
Толкова е просто, като сте не само от един вход, но и от едно даскало, да подхванеш тема! Примерно питаш нещо за някой от класа й, или пък нещо от сорта на "здрасти" + усмивка, 2-3 дни, когато се виждате в училище или пред входа на блока, така че да имаш някаква почва в новото запознанство... И после да я питаш примерно следното: "Кой ти е класен/класна на тебе?" или я питаш примерно за някой нейн съученик, когото познаваш... и така нататък. Има толкова много неща, но не забравяй усмивката - тя е най-важна за добро начало!![]()
- Абе, ти не учеше ли еди си къде?
- Дае
- А, и аз, кой клас си/кой ти предава/аа тая даскалка еди си ква
етц.
Примерно.
... ее сега кой как се уредиПървоначално написано от anonim4o2
![]()
Тогава пробвай с нещо дето не тярбва да се отваря ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Питай я нещо от което се интересувате и двамата.Първоначално написано от anonim4o2
ауу това с дъвките ми харесва+