- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Човекът, за когото си струва да дадеш живота си..
Всеки ден, човек е изправен пред различни дилеми. Някои хора ги преодоляват с лека ръка, други не се замислят, а трети се задълбочават във всяки един детайл и задълбават все повече и повече.
На фона на скучното ежедневие се появява човек, който те измъква от делника. Въвлича те в приказен свят, обагрен в хиляди различни нюанси. Когато си с него, чувстваш, че летиш. Времето започва да върви все по-бързо и все по-бързо и не усещаш кога е изтекло. С всеки изминал миг, с всяка изтекла минута, в секи кръгъл час, с всеки търкулил се ден, ти усещаш как се влюбваш в този човек. Той се превръща в най-святото, в най-милото и най-обичаното нещо, което си притежавал.
Всеки човек се влюбва рано или късно. Всеки намира своята приказка. Всеки намира човек, за когото да си заслужава, да даде и последното късче от себе си.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Така е...Но повечето от нас рано или късно губим този човек...Аз лично ден след ден чувствам как я губя,а найстина бих дал живота си за нея...а ми беше толкова близка...Незнам как се завътяха нещата..вбюбих се..опитах се да и кажа..при отговор "НЕ" очаквах да не загубя поне приятелството й..но ето,че все още не знам какво стана...как стана и виждам как не е същото...и се чувствам супер кофти..Макар вървейки по улиците с фалшива усмивка...Пффф супер гадно не го пожелавам на никой..Дано всички намерят своята Приказна половинка и всичко мине по вода..а не както при мен![]()
Само че не се знае дал ирано или късно ще го намери из между всички останали ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дам аз още чакам...а дано скоро стане да го ева...Първоначално написано от Hilary_
... и аз бих казала това ама не мога...Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
![]()
Кой как се уреди шматко ...
![]()
И не бързай с еването ... и то не е лесна раота...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
С риск да прозвуча грубо ... (всъщност няма риск, сигурно е):Първоначално написано от sexy_baby_originale
И к'во?
Хайде да пуснем и тема: "Всеки ден слънцето изгравя от изток. В северното полукълбо то прави своето дневно пътуване из небесата от южната страна на небето. С всеки изтекъл час след изгрева, напича все по-силно, докато следобед вече припадаш от жажда и се криеш по градинките с бутилка бира. Всеки намира своята градинка рано или късно. Всеки намира бира, която си заслужава да даде последното левче от джоба си ..."
Очаквам отговори ...
^ Ами нищо. Именно това е. Всички знаем това, което е написала авторката. Явно я мъчи нещо, но вместо да си каже направо, върти и суче, и очаква да гадаем.
Иначе лично аз се мисля за нинджа.Не вярвам някога така да се влюбя в друга нинджа, че да си изгубя и малкото сиви клетки, и да смятам, че тая нинджа ми е единственото, най-ценното и обичното същество на този свят. Не вярвам, че някой би изместил любовта ми към семейството и приятелите. Знам, че има и друг вид любов, само между двама души, поне така ми се привижда по улиците, но просто не го възприемам това. Невъзможно ми е даже и да си представя, че някакъв си пришълец ще дойде и ще измести всичките ми други любими същества, като стане само той най-важният, най-ценният и центърът на живота ми. Impossible е при мен. Сега, като си чета поста, явно се мисля за безсмъртна и безгрешна, което ме прави безсмъртна безгрешна нинджа.
![]()
Имам такъв човек.Силно се надявам да не го загубя.
Аз пЪк със всеки изминал ден се убеждавам все повече , че любовта е нещо като да влезнеш при зъболекара и преди да почне да те чопка в болния ти и така болещ зъб ти слага упойка - опияняваш се и потъваш на някое хубаво място. Дотук това за мене е любовта - мислиш си , че е идеалния , единствения , незаменимия - ИСТИНСКАТА любов и хоп в един момент започваш да излизаш от упойка , обаче зъболекаря още ти бърка и точно накрая усещаш УЖАСНА болка , от този който ти е казал 'Абе няма да те боли' , чустваш се предаден , излъган и си казваш 'Повече няма да ходя на зъболекар' и всеки край е така и после пак и пак отиваме .. Защото имаме нужди , имаме много зъби и всички трябва да се лекуват все пак.. Към автора , в момента си влюбен/а и тепърва даже не знаеш какво те очаква и какво да очакваш от този човек , не лети много много в облаците ! Че аз колко високо летях и така си натъртих задника сега , че сигурно не още 6 месеца ми трябват ми още 100*6 ..
Затова казват 'Любовта е сляпа'доверието също , но пък затова ние имаме очи
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Е чак пък да си давам живота за някого... Незаменими хора няма.
От написаното мога да заключа, че не познаваш изобщо този човек. Няма хора без недостатъци, просто си в момент в който не ги забелязваш. Ако накой ден научиш за всичките му лоши черти и продължиж да го обичаш - тогава бих ти повярвал, че наистина го обичаш. Иначе ... неПървоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
човек заради който си струва да си дадеш живота ?
пичка ви майна нема такова копеле![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
да.....влюбваш се рано или късно и то4но когато запо4ваш да вярваш 4е това щастие се е слу4ило именно на теб изведнъж вси4ко се срива....изведнъж губиш вси4ко,губиш единствената светлинка в живота си.После идват дни на тъга,самота и какво ли още не.....Но с малко късмет намираш нова светлинка и малко по малко запо4ваш да възвръщаш вярата в живота и в щастието но то4но тогава разбираш 4е за пореден път си се заблуждавал. И идва ред пак на голямото страдание.Тогава се питаме "Защо изобщо се влюбваме ?".Ами може би защото надеждата умира последна,надеждата 4е най-сетне ще намерим това което търсим....това от което се нуждаем за да ни крепи в живота,да ни помага да преодолеем трудностите,да ни прави щастливи.
I can't stop myself from loving you <3
Чрез твоя отговор, бих съдила, че никога не си се влюбвал/а. На един влюбен човек, не му пука за лошите черти на другия, защото когато се влюбиш, пренебрегваш и най-лошото.Първоначално написано от NeZaPoznat
Аз намерих моя човек...Вярно е,че надеждата умира последна,но...Дано поне този път не стане като във вашите думи...Понякога хората имат нужда да се самозаблуждават,за да не страдат...Любовта е именно това за мен...Докато този човек е в мислите и делата ти всичко е перфектно...Изчезне ли...Изчезва и част от теб...Но все пак...Хората са глупави същества...Много объркано пиша,за което се извинявам...Просто ме накарахте да се замисля...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ами човекът е написал - "Ако накой ден научиш за всичките му лоши черти и продължиж да го обичаш - тогава бих ти повярвал...". Никой не е споменал, че като намериш недостатъците спираш да обичаш. Не се нападайте така.
По темата: Мисля, че до себе си имам такъв човек. Не мога да кажа - "той е всичко за мен", НО е от голямо, огромно значение. Около него съм изградила целите си за в бъдеще. Незная дали е правилно, защото съм само на 15, но така се чувствам добре. И, да, той има недостатъци като всеки един човек. Аз не ги пренебрегвам и не се правя, че не ми пука. Казвам му кое не ми харесва и той се опитва да се поправи. Ако не може сам - помагам му. Ако не стане просто го приемам за част от него. Надявам се да не ме предаде и да не се нараним взаимно някой ден.
Абсолютно същото човек само дето се случва в момента преди няколко дни и казах че по добре да не става нищо а всъщност не го мислех ама .. и ми беше 1 от най -гадните дни и незнам какво да направя ..Първоначално написано от cskar43t0
Много ми хареса как си го написала.. Браво!![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Това,пък,най-глупавото.и.недопустимо.не о.за.мен.д.умреш.за.друг.чов ек,
независимо.какъв.ти.е
Нямаш.право.с.лека.ръка.да.к азваш.кой.ще.живееи.кой.ще.у мре,оооооооще
по-малко.да.затриеш.собствени .си.в.живот,заради.някой.си. там,когото.обичаш..
Както.и.да.е,с.един.човек.по ече.или.по-малко-същия.хуй.
вие.си.знаете,ама.не.мога.да .проумея.глупавите.ви.рзсъж дения,като.се.има
предвид.дозата.егоизъм,коя а.носите.в.себе.си
![]()
Те май никога не си обичал/а...Първоначално написано от cherinka
![]()
Четейки тази тема се понатъжих.Всичко нописано си е самата истина,но лично на мене ми идва в повечко факта,че вси пак всяка приказка рано или късно свършва.Е,вярно е,че сповените си остават.Даваш всичко за даден човек,правиш и невъзможното за него и в един момент всичко приключва,просто ей така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Нужно.ли.е.да.обичам.някой.с .пишка.и.да.твърдя,че.бих.ум яла.за.него?Първоначално написано от sexy_baby_originale
Нима.твоите.възгледи.се.све ждат.само.до.това,че.единст ено.трябва.да.възхваляваме
някой.от.срещуположния.пол? ?
Нима.майка.ти,сестра.ти,не.с а.важни.за.теб.и.не.би.дала.ж ивота.си.за.тях?
Нека.да.не.съм.обичала...
Така е, няма вечни неща. Както и идеални. Всяка връзка си има и своите проблеми, то просто без тях щеше да е много скучно и еднообразноВинаги съм се радвала на положително заредени темички
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Явно не си разбрала темата.Първоначално написано от cherinka
Няма нищо, случва се. Прочети я пак и ще разбереш, че в нея става въпрос за любов между двама души. Разбира се, съществуват много видове любов. Любов към домашният любимец, към предмет, към семейството ти, но най- величествената любов е между двама души, които се обичат истински с цялото си сърце и искат по всякакъв начин да се запазят, просто защото се обичат. Толкова е просто, а толкова трудно се разбера.