.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Останах на изпит

ааааа миналата година в 7ми клас имах само 2ойки по математика но минах,писаха ми 3,пък тая година 8ми поне имах и тройки да го е*а,ама ме оставиха по алгебра(поне по геометрия минах с 3) тая по математика е мн гадна,тя е най лошия учител,ако някое дете има рожден ден и я почерпи с бонбони,тя му се кара и му казва да не я занимава с глупости,ако някой и каже 4е не е разбрал задачата тя му пише 2.и те децата затова не смеят да я питат за задачата и става мн лошооооооо....ауу леле как я мразя

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И ние с какво точно можем да помогнем? Или просто се оплакваш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ти пък си останал по най-лошия предмет на изпит.Поне е по алгебра,а там е хиляди пъти по-лесно.Няма какво друго да ти кажа освен,че трябва да тръгваш на уроци по мат(сам е абсурдно да ги научиш) и да се надяваш да минеш..

ние сме общо 11 човека на изпит

Сами сте си виновни....ние какво да направим по въпроса,че вие цяла година не сте седнали да научите няколко урока,да ви пише три-четири...

имах си др проблеми,баба ми почина,а преди това бях мн зает с бойните изкуства,нямал съм мн време за училище....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
    имах си др проблеми,баба ми почина,а преди това бях мн зает с бойните изкуства,нямал съм мн време за училище....
    Оправдания. Има ли желание, има начин и време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на teenems
    който не учи ,няма да сполучи ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Кво ти пука
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз пък бях за 2ка.. но си научих за 2-3 дена изпита ме на дъската и ми писа 4ка за годината

Та да те попитам.. къде кандидатства ?!

И кога след 7ми или след 8ми ?

Ако не си кандидатствал след 7ми много си се прецакъл че си останал на изпит .. Или трябва да повтаряш годината или някакви частни уроци..

Цитирай Първоначално написано от Uniqueness
    Аз пък бях за 2ка.. но си научих за 2-3 дена изпита ме на дъската и ми писа 4ка за годината

Та да те попитам.. къде кандидатства ?!

И кога след 7ми или след 8ми ?

Ако не си кандидатствал след 7ми много си се прецакъл че си останал на изпит .. Или трябва да повтаряш годината или някакви частни уроци..
    Никъде не съм кандидатствал,завърших 7ми клас със 3, лятото си гледах кефа,почнах 8ми клас и останах на изпит по алгебра.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Сядай да учиш и няма да имаш проблеми. Това лято не си прави кефа
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Кво ти пука
    Мхм.. Аз ще повтарям. Отначало ми беше гадно, ама вече ми е през оная работа. Въпреки, че аз си имам по-сериозни причини.
    Малко ще се стегнеш де... Не е нужно всичко да знаеш. Можеш да помолиш ваще да ти обяснят оттук-оттам.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Ти пък си останал по най-лошия предмет на изпит.Поне е по алгебра,а там е хиляди пъти по-лесно.Няма какво друго да ти кажа освен,че трябва да тръгваш на уроци по мат(сам е абсурдно да ги научиш) и да се надяваш да минеш..
    Съгласна съм

Град
    столицата
    Момче,по-добре се стегни.Не минава вече обвиняването на госпожите,изтъркано е.8-ми клас не е късно да си направиш равносметката и да се стегнеш.Ще ти е от полза.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Кво ти пука
    Е, как пък няма да му пука..
    Иначе, споко, учи и ще го минеш..
    И аз оставам на поправителен, даже на два.. Ама уча и ще мина..

Хора - толкова ли кофти даскали имате бе... При нас някой който е за 2 - му пишат 3 защото не говори в часа на даскалката

Иначе научи поне теоремите примерно и я помоли да те изпита на тях... При нас за 3 така прави - казва ти :'Назубри теоремите' (Които при нас бяха около 15 тая година) - на другия ден те вдигна на 2 от най-елементарните теореми и ти пише 3....

Цитирай Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
    ние сме общо 11 човека на изпит

мн бе

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Който има желание - намира пътища. Който няма - търси причини.
    Сядай на дупето и учи!

Цитирай Първоначално написано от john95
    Хора - толкова ли кофти даскали имате бе... При нас някой който е за 2 - му пишат 3 защото не говори в часа на даскалката
    Хах, мене химичката хич не ма признава..
    .. Имах две 3-ки на изпитвания, на класното имах 2 ии така..
    В понеделник съм на изпит, пожелавайте късмет
    Иначе, zvezdii4kaa, ако тия ти се струват много, ний сме 16 по химия

2 седмици ще ходя всеки ден от 2 до 4.... ей сега след малко тръгвам даже

Град
    някъде там...
    Случва се

Град
    PlOvDiv
    Аз в 8 клас за малко да остана по химия ам си седнах на гъза и искарах 4 за годината...Не ми търси оправдания,че не си учил цяла година а си седни на гъза и научи нещоо... Няма смисъл да се оплакваш тук няма как да ти помогнем .... сядаш и учиш тва е ако не ш преповтаряш ти решаваш...

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от lipstik

Цитирай Първоначално написано от RaLiTy_Y_y
    Аз в 8 клас за малко да остана по химия ам си седнах на гъза и искарах 4 за годината...Не ми търси оправдания,че не си учил цяла година а си седни на гъза и научи нещоо... Няма смисъл да се оплакваш тук няма как да ти помогнем .... сядаш и учиш тва е ако не ш преповтаряш ти решаваш...
    Първо не съм искал помощ специално от теб че да ми държиш такъв тон,ясно ?

Второ аз не искам помощ,а просто си оплаквам мъката.

Трето имах много съзтезания в бойните изкуства нямаше ме по 2 3 седмици на училище(и то доста често се случваше чесно да си кажа) ама поне постигнах нещо в бойните изкуства,поне не са минали много напрзано тези седмици,само че останах на изпит но поне са бойните изкуства че да ме правят щастлив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си