.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Студиа много...Където и да отидеш ще ти пробият веждата, ама ти, за да ти отива ли ще я слагаш или защото я искаш? Мисля, че ако си толкова навит няма да ти пука дали ти отива!!! Цените са различни 25-35-40 зависи къде отидеш, но имай в предвид, че ако не искаш белези по-добре да не си я слагаш и да си загрозаваш "личицето". Това е сърфейс пиърсинг и трудно ще се задържи повече време!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Еми утре мисля да отида в натамно да видя за какво става въпрос колко пари какво що и така и ако е към 30 лева ще се пробия , сигурно ще ми искат и лична карта за това ще взема да видят че съм над 16

Аз като та гледам ми мясаш на мъжка кифла така че, така и така си са почнал, можеш да са довършиш.

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Аз като та гледам ми мясаш на мъжка кифла така че, така и така си са почнал, можеш да са довършиш.

Даже мисля и да се татуирам наще са по навит отколкото да си продупчим веждата ама както и да е

Ама ти още ли не си ц ц колко си изостанал просто

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Ама ти още ли не си ц ц колко си изостанал просто

Еми ей сега тръгвам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи къде ще ходиш ... При всеки е различно ... Абе гледай да не са много изпаднали ...

25 lewaaa az lichnoo sum mn dowolna ot taqq det me probii
    “Знам, че много неща още не знам, но имам голямото желание да науча важните за мен неща”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си