- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обица на веждата м?
Студиа много...Където и да отидеш ще ти пробият веждата, ама ти, за да ти отива ли ще я слагаш или защото я искаш? Мисля, че ако си толкова навит няма да ти пука дали ти отива!!! Цените са различни 25-35-40 зависи къде отидеш, но имай в предвид, че ако не искаш белези по-добре да не си я слагаш и да си загрозаваш "личицето". Това е сърфейс пиърсинг и трудно ще се задържи повече време!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Еми утре мисля да отида в натамно да видя за какво става въпрос колко пари какво що и така и ако е към 30 лева ще се пробия , сигурно ще ми искат и лична карта за това ще взема да видят че съм над 16![]()
Аз като та гледам ми мясаш на мъжка кифла така че, така и така си са почнал, можеш да са довършиш.![]()
Първоначално написано от ivsan4eto
![]()
Даже мисля и да се татуирам наще са по навит отколкото да си продупчим веждата ама както и да е![]()
Ама ти още ли не сиц ц колко си изостанал просто
![]()
Първоначално написано от ivsan4eto
Еми ей сега тръгвам![]()
Зависи къде ще ходиш ...![]()
При всеки е различно ...
Абе гледай да не са много изпаднали ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
25 lewaaa az lichnoo sum mn dowolna ot taqq det me probii![]()
![]()
“Знам, че много неща още не знам, но имам голямото желание да науча важните за мен неща”.