.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

The most wondurful day in my life

Здравейте!
    Имам за домашно,да опиша най-хубавият ден в живота си за утре ми е .Поринцип не ми е присъщо да пиша по сайтове и някои да ми пише домашните,но сега ми е много спешно,защото имам да решавам към 50 задачи за утре по алгебра и ужас.Нямам време даже още не съм яла ................. Моля да ми го преведе....(може да има доста правописни грешки,от бързане )
    Попринцип вскеки човек има най-щастливия ден в живота си.Ден,в които всичко е било прекрасно,ден които е останал незабравим в спомените му.
    Аз нямам свои любим ден.За мен всеки ден ,в които виждам слънцето е незабравим,прекрасен И желан.Всеки ден, които дишам,усмихвам се и виждам света около мен е невероятен.
    Всеки ден е уникален и страхотен по своята същност. Не, не става въпрос за това да спечелиш от тотото, да изкараш шестица в училище или да срещнеш лююбимия човек. Става въпрос, за дребните неща, които ни помагат да се усмихнем – онези, които ни се случват всеки ден, но които често не забелязваме в бързината. Цвете. Падащи снежинки. Или капки дъжд. Едно „Здравей!“ Дълго чакано обаждане. Неочаквана среща с приятел. Непознатият, който задържа вратата на асансьора за теб, или спира, за да пресечеш улицата. Или ти благодари с усмивка за това, че си сторил същото за него.Едно благодаря може да направи деня ти страхотен и незаличим в спомените ти.
    Много ще съм Ви благодарна!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ще се пробвам

Повече от фен
    Град
    Варна
    In principle every single person have a best day in his life.Day,in which everything was wonderful,unforgettable day seald in his memory.I don’t have a day like that.For me every day,in which I see the sun is wonderful and desired.Every each day I breath,smile and observe the world around me is incredible.It’s not about wining the lotary,get an A at school,or meet the special person.It is about the small things,which makes us smile-things which happens every day,but we are blind to see.Flower.Falling snowflakes.Or a raning drop.”Hello”.Unexpected meeting with a friend.The stranger,who hold the elevator for you,or stop in order you to cross the street.Or thanks you with a smile,for doing the same thing s for him.One “Thank you” can make the day great and unforgettable.

Много ми хареса това,което си написала,браво!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Every single person have a best day in their life.Day,in which everything is -по-добре да е в сег.време-wonderful,unforgettable day seald in his memory.I don’t have a day like that.For me every day,in which I see the sun is wonderful and desired.Every each day I breath,smile and observe the world around me is incredible.It’s not about wining the lotary,get an A at school,or meet the special person.It is about the small things,which makes us smile-things which happens every day,but we are blind to see them /може и без -дем-но с него май е по-добре/.Flower.Falling snowflakes.Or a raning drop.”Hello”.Unexpected meeting with a friend.The stranger,who hold the elevator for you,or stop in order you to cross the street.Or thanks you with a smile,for doing the same thing s for him.One “Thank you” can make the day great and unforgettable.
    и да няма в началото ин принсипал, че звучи някакво клиширано такова и се губи силата на текста, който е доста добър
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    In principle every single person have a best day in his life.Day,in which everything was wonderful,unforgettable day seald in his memory.I don’t have a day like that.For me every day,in which I see the sun is wonderful and desired.Every each day I breath,smile and observe the world around me is incredible.It’s not about wining the lotary,get an A at school,or meet the special person.It is about the small things,which makes us smile-things which happens every day,but we are blind to see.Flower.Falling snowflakes.Or a raning drop.”Hello”.Unexpected meeting with a friend.The stranger,who hold the elevator for you,or stop in order you to cross the street.Or thanks you with a smile,for doing the same thing s for him.One “Thank you” can make the day great and unforgettable.

Много ми хареса това,което си написала,браво!
    Леле мерси много!Обичам те! Ако имаш някои път нужда от помощ за есе, ми пиши........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен
    Здравей Seducti0n,

Не е грешка да се използва и 'his' с 'everybody(one)'.

Поздрави

Абе като знам ProstoAz колко е дървен по-добре си поправи загравието на "най-прекрасният ден в живота ми) че веднага ще я заключи

П.П. Абе защо ако си напишеш заглавието на английски ПростоАз ти истрива темата ? А другите модератори не...
    Строг баща ще излезе от него

Повече от фен
    Град
    Варна
    Абе стига с тоя "Простоаз" голям афинитет имаш към този модератор

In principle every single person has

Отказвам се, за 2 реда 3 грешки.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Като си толкова компетентен направи го ти,нямам нищо против,не казвам че знам перфектно английски.Егати хората веднага се нахвърля

Град
    морската столица
    Абе то заглавието е грешно вие за текста са карате

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Шоколадовия град
    Ами то заглавието ни го написа на дъската учителката..може да не съм го преписала вярно.......

Град
    In Devil's Castle
    wonderful..

ако не си го поправила още
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си