.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Естествен цвят на косата

Здравейте!Преди няколко месеца си боядисах косата кафява-много светло,но преди това бях руса около 3 години и естествено сега цвета ми се отмива всеки път ,когато я измия-искам естествения си цвят на косата,вече са почнали да ми израстват корените и се чудя дали мога да боядисвам само частта под корените,която е по-светла да за няма голяма разлика,а моята коса да расте едновременно с това?Знам,че ще стане бавно,но трябва.А от друга страна е смешно с 2 цвята коса-като селянка(с извинение).. мерси предварително

Голям фен Аватара на cveteto64
    Аз имам една приятелка, която доста години беше руса, но коста и толкова се изтущи и започна да цъфти и реши да си остави да израсте естествената и наистина е малко смешно и дори грозно, но ако и твоята е така по добре я остави да израсте пък и не вярвам приятелите ти да ти се смеят а от чуждото мнение не бива да те притеснява...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    остави да ти израсне сама

Ами моята коса е много тъмна и сега като не съм боядисвана от 2 месеца цвета ми (кафевият) почва да жълтее ,нали все пак отдолу е русо..представете си тъмни корени и надолу неопределен цвят-гадничко е.Някой ползвал ли е шампоан оцветител-дали става нещо,в смисъл ако се мия с него ще ми се боядисва ли и моята коса в корените и после да опадва ,за да расте ,а другата част да е същият цвят дано сте ме разбрали,защото май не го обясних добре

Шампоаните оцветители са боклуци!По-добре се боядисай с цвят като естествения ти.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен
    права си доста смешно е отиди при фризьора си и му обясни какво искаш да постигнеш и ще те посъветва какви са вариантите... може би с кичури близки до ест ти жвят няма да се забелязва толкова коренната разлика

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    idi na frizior tam 6te ti obqsnqt nai to4no kak da postupi6

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тези оцветители имат файда само на естествена руса коса.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен
    наистина е тъпо 2 цвята.Аз в момента съм така...кестеняво и черна къна,но просто нямам друг избор освен чакам да падне къната,защото нищо не може да се направи.Щом ти е с боя отиди на фризиор да измисли нещо
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Боядисай си цялата коса с цвят като твоя.Щом вече ти е изкарала ще можеш да се ориентираш по-лесно и я оставяй вече да си расте.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ...Или иди да ти я обезцветят ако искаш твоя си цвят по - бързо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си