- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лято е ...
Момичетаа вече идва лятото, става все по-топло.
Сега е сезона на свалкитеея кажете вие как се подготвяте за лятото,за морето..
Аз например съм решила от утре да мина на диета,да се променя малко външо - смисъл пречиски и т.н.
ЕеЕе кажете вие...
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ще гледам да ям повече плодове и по-малко сладолед.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
+1Първоначално написано от lipstik
![]()
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
Аз съм на диета от началото на месеца.Нещо няма да променям друго.Само като свършщим даскало ще си понакупувам парцалки,че сега нямам време за магазините.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Охххх... толкова много планове за това лято, а толкова малко време...![]()
Ходене до Германия имам, ама иначе и работа ще почвам тука...Време за свалки май няма да ми остане ама да видим.
По повод външния вид... емиии вървя по-големи растояния, ходя да тичам, от 2-3 месеца се храня доста здравословно иии като цяло съм доволна от идващото горещо лято.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
АБЕ ВЪПРОСА МИ Е КАКВИ ГРИЖИ ПОЛАГАТЕ ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ДАЛИ СИ ИМАТЕ ГАЖЕТА
ЕЙЙ РАЗГОНЕНАТА !!!!!!!!!!!Първоначално написано от lipstik
lipstik ПИШИ ПО ТЕМАТА!!!!!
СТИГА СИ РЪСИЛА ГЛУПОСТИ!!!!
Ами мноого неща...Изсветлих си косата ,пазя диета,правя много упражнения ,ходя на фитнес ,солариум ,пека се на басеин тук таме ,ходя на педикюр по често и на кола маска по често,купувам си нови лятни дрешки и още мн други неща![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Моля без спам !
Ами аз продължавам с обичайната поддръжка.Тичане, мн вода,танци,тренировки,режи на хранене...
Ударни дози пазарняма какво толкова да променям :P
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от girl4eety
Ти пък какво си се разкрякала тука.Нито ръся глупости,нито нищо.Това,че тука някакви девойки говорят клевети по мой адрес,не е мой проблем!
А и тъй като толкова искаш да ти пиша по темата,няма просто как да не ти изпълня желанието ти.
1.Диети не спазвам-нямам нужда от сваляне на кг,имам хубаво тяло.
2.Най-вероятно ще си направя косата на етажи
3.Ще си купя нови дрешки.
Общо взето ще си правя всичко,което си правя през останало време на годината.
хахх.. ми това лято ми се очертава супер весело както винаги![]()
![]()
чужбина;моренцее.. приятелчетаа :P
както е горещо и имам по-малко апетит се опитвам да се храня по-здравословнозамествам хляба и сладките неща с плод или зеленчук
това го правя не заради по-хубава фигура за плажа;както повечето хора;а за здравето си
иначе ще гледам да се занимавам повечко със спорт-за да се поддържам стегната
![]()
хубава темичка![]()
айде приятно лято на всички!![]()
![]()
Нямам нужди от диети, но все пак ще се опитам да се храня по-здравословно и да спортувам малко повече. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз не се подготвям за свалки![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ям всичко.. а колкото до лятото ще мога спокойно да си изправям косата без да и слагам лак и да се притеснявам как ще се накъдри от влажното време... малко тен .. ии никакъв фдт...
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
И какво като е лято? Топло е, потя се като вол, през нощта не може да се спи и на сутринта съм като парцал... Не се приготвям по никакъв специален начин, защото не мога да пазя диети , да се храня здравословно и да си купувам дрехи през ден.Тъпа работа.
есен е..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
оф бее . . не ми напомняйте за лятотооискам пак
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ощее е лятоо,днес в 00:18 ще дойде официално астрономическата есен![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
лято еее, време е за купони и море, да си сам- грехота е, щом на крачка любовта е!![]()
(малко връщане назад във времето, няма лошо)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)