- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се объркана
Аз съм почти на 15 и досега не съм имала гадже, срамежлива съм пък и все си мислех че никой не е достатъчно добър за мен. Случи се така че миналата година ме запознаха с едно момче, с което не сме излизали но си допаднахме. Преди два дни излизах с компанията на приятелката ми и гаджето и и го видях отново. Казах на приятелката ми че ми е симпатичен а тя му казала че го харесвам. Оказало се че и той ме харесва, даже много и общо взето цяла вечер беше с мен и се опитваше да се сближи с мен. Танцувахме и той се опита да ме целуне, аз само стоях и не знаех какво да правя, просто стана мн бързо и не го бях очаквала. После се прибрах и на следващия ден пак го видях, той ми призна чувствата си и ме пита дали изпитвам същото, аз потвърдих, но не бях сигурна. Той е супер свестен - мил, нежен, добър, възпитан, не пие, не пуши, държи се с мен както никой друг не се е държал и на мен това ми харесва. Но някак не ме привлича много на външен вид, приятно ми е с него, но не ми се подкосяват краката като го видя, не ми бие лудо сърцето. А аз харесвам един идиот от 3години, опитвала съм да го забравя но не се получава. Сега имам среща с момчето за което е и темата в събота и се чудя какво да му кажа. Дали да му дам шанс и все пак външния вид не е най-важното. Не искам да го отрежа, защото ще го нараня. Приятелките ми казват че ми трябвало някой по-хубав, че с този не си пасваме, но какво значение има какво мислят те. Всъщност пиша тук да споделя и ще се радвам ако ми дадете съвет какво да правя, защото аз самата съм много объркана
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами дай му шанс .. не винаги красотата е най-важна ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен е съвсем нормално,че се чувстваш несигурна в чувствата си.Ако на този купон той не се беше опитал да не целуни и после не беше ти признал.Ти щеше да се влюбиш лудо в него(както предполагам е с онзи недостъпния от 3-те години).Но нашето симпатично момче ти е в кърпа вързано и за това не го желаеш толкова.Но аз ти предлагам да му дадеш шанс.Защото мъжете са свине като цяло и ако намериш някакъв свестен дори да не е Брат Пит трябва да му дадеш шансПоне може да видиш дали имате общи теми и тн в събота
успех
И според мен трябва да му дадеш шанс.Не е редно да отблъскваш момче, което си заслужава заради онзи, който харесваш от 3 години.Не си губи времето, позволи му да те направи щастлива![]()
Someone somewhere is made for you !
Ако беше дебела, тъпа и грозна пак ли щеше така да мислиш ?!Първоначално написано от gabi_94
![]()
Според мен ще спечелиш много повече ако се насочиш към това момче и оцениш всичките му добри качества,отколкото ако тичаш по някой надут красавец,който явно няма да имаш.
За мен тва е грешен подход...пък ти прави каквото знаеш.
След време много по-щастлива ще те прави отношението на човека,а не дали ти се подкосяват краката от красотата му...
Но ако не ми вярваш - сгреши и ще разбереш![]()
Дай му шанс![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Да, дай му, все пак малко или много изпитваш някакви симпатии към него. В днешно време трудно се намират мили и свестни момчета (а ти такак го описа), така че дръж здраво и не пускайПървоначално написано от gabi_94
Не слушай хорското мнение, това е твоя живот
Успех и дано всчико потръгне добре
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Дай му шанс.
Бившия ми също беше мил,добър,само че пиеше и пушеше.Но след като се поопознахме открих много отрицателни черти на неговия характер.Така,че ако не си сигурна може да изчакаш и да го поопзнаеш по-добре.
![]()
Първоначално написано от Punisherrr
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ОпитайтеКрасотата не е от значение щом момчето притежава всички тези качества които ти изброи.Пък и кой знае може това момче да ти помогне да забравиш другия, който харесваш от 3 години
![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Красотата не е на-важното в живота. За това ако ти е добре с този човек и имаш симпатии към него - дай му шанс.
А за това, че не ти се подкосяват краката......не винаги трябва да е така, за да имаш чувства към някого. Все пак живота не е съпунен сериал...
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Красотата-отвътре,Стилът-отвън....Надявам се ме разбра,че дори и да не ходи марково и да не е Мистър Свят,той има стил на поведение и чувството му за хумор е много повече отколкото красотата отвън....Той може да те плени само със стила си,докато пикльовците на повикване нямат стил и вътрешна красота!
много правилно казаноо, защото красавците повечето за нищо не стават до колко едно такова момче много повече ще държи на тебе и ще се държи с тебе кат богиня а не кат някой нафукани лайнаПървоначално написано от JustLikeHeaven
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от gabi_94
И аз мисля,че трябва да му дадеш шанс.Всъщост ,шанс ще е ,ако нещо е съгрешил пред теб и трябва да му се даде втори шанс.Това ,че не е някое футболстче или грозно и тъпо емо няма значение.Важно е ,че те обича и уважава.Мисля,че че трябва да тръгнете ,няма да e хубаво да го нараниш.После той ще те намрази и ти след това ще осъзнаеш,че го обичаш.И пак ще пуснеш тема ,както в повечето истории чета тук.
Мисля,че приятелката ти нищо не разбира.Щом се обичате,дайте си шанс.
дам този момент също го има. дай му шанс, пък с времето може и да почнат да ти се подкосяват кракатаПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()