Здравейте, напоследък във форума се разискват подобни теми, та и аз реших да пусна една такава, защото се зачудих по един въпрос. Наскоро се видяхме с един приятел, който миналата година влезна в университет и като се разхождахме стана дума нещо за избори, оттам за турци и той ми показа на улицата 2-ма турци, с които се разминахме и които били от неговия курс. Казвам ви по абсолютно нищо не можах да разбера, че са такива (а всъщност даже си имали и турски имена).
Интересува ме как например нагледно може да се различи турчин от циганин, от българин. Прочетох, че имало и турски цигани, които имат турски имена, но са полу-цигани,полу-турци. Има си и такива дето са наполовина българи наполовина турци. Но най-много ме интересува как може да се различи циганин от турчин. Моя човек разправяше и за случай на "подозрително мургави" индивиди, но с турски имена. Някои казват, че турците били черни, но не ми се вярва много. Какви са "подозрително черните индивиди с турски имена"? - цигани, турци, турски цигани или..???????